Méhpempő, Aloe Berry Nectar tapasztalatok terhesség tervezésekor (beszélgetés)
Szisztok!
Már részben megoldódott a gyomorégés (még nem vagyok kismama).
Abbahagytam az Omegát és a pempőt is, majd újrakezdtem az Omegát és holnaptól a pempőt.
Lehet, hogy csak eltelt vele a szervezetem és kellett 2-3 nap szünet.
Sziasztok! Nekem is volt egy vetelesem, igaz meg az elso trimeszterben. Utana akupunkturas kezelesre jartam, es mehpempos mezet ettem. Az eredmeny pedig epp a kisagyban szuszog :D termeszetesen nem hiszem vakon azt hogy csak ezena ket dolgon mulott, de biztos sokat segitettek.
Csak mehesztol vegyel mehpempot. En pempos mezet vettem. 30-70 %-ban keverve. Valami borzaszto rossz ize volt!
Www.mehpempo.hu -itt tobb infot is talalsz.
Sok sikert!
Szia!
Igen jó lenne egy másik orvos véleménye.Én a környéken lejártam az összes dokit.
Köszi
Ez szerintem nem szerencse kérdése.
Minden ember szervezete más!
A termékek segítenek egyensúlyba hozni a belső működésünket.
Az egyik 69 éves kollégámnak a Royal Jellytől (2!!! szem) után elmúlt az ínygyulladása, megjegyzem látható helyen, duzzadt, vörös volt az ínye. Két kapszula után ez elmúlt!
Az is lehet, hogy a kérdezőnek egyáltalán nem fog a problémájára használni semmit, és lehet, hogy más problémájára lesz orvosság :)
Csak kipróbálás útján fogja megtudni :)
Ha jól látom, már kaptál választ mástól :) sajnos nem volt időm feljönni.
Ha még volna kérdésed, nyugodtan írj privátban.
Üdv.
Cistám van állandóan sajnos.Erre is jó a méhpempő???
4éve próbálkozunk a babával és sajnos eddig eredménytelenül.El vagyok teljesen keseredve!
Szia!
Az eredményed?Nekem mindig cisztám van sajnos ,gondolod szedjem a méhpempőt?
4éve nem sikerül a baba sajnos!
MIelőbbi válaszodat várom!
Köszi
Szisztok!
Már több mint 1 hónapja eszem a méhpempőt. Nem kapszulát, hanem tisztát, éhgyomorra nyelv alá 5 percig és onnan szívódik fel.
Szedek mellé terhesvitamint és Omega3-at is.
Pár hete nagyon elkezdett égni a hasam és abbahagytam a pempőt meg az Omega3-at. Miután már nem volt ilyen panaszom elkezdtem újra a halolajat és nem jött vissza a gyomorégés.
Nektek volt hasonló panaszotok a méhpempővel kapcsolatban? Hogy lehet az, hogy ha csak egy icipici mennyiséget nyelek le (a többi felszívódik a szájban), akkor is ég a gyomrom tőle?
Szerencsés voltál ! :-)
De azért ez nem általános...
szerintem kezdd el használni, bár igaz, de nem mondom, hogy pár nap alatt érzed a változást, mert nem hinnéd el. :)
De egy-két hét alatt biztos használ már.
Nem "csodaszer", nem csodát kell tőle várni! :) Csupán nagyon jót tesz a szervezetednek!
Ártani nem fogsz vele magadnak.
És, hogy őszinte legyek, inkább ezt idd, mint valami gyógyszertári cuccot, tele hordozóanyagokkal.
Én is 1 vetélésen vagyok túl... :((
31 hétre...:((