Méhlepény leválás után vállaltál-vállalnál második babát? (tudásbázis)
Méhlepény leválás miatt lett koraszülött a kislányom a 29. héten. A mi esetünk ritkaságnak számít, nagyon jól sültek el a dolgok és nem lett semmi baja a picimnek. De! Mázli, hogy ő a második gyerekünk mert én nem merném ezek után megkockáztatni a további gyerekvállalást.
A doki azt mondta, nem törvényszerű, hogy ez megismétlődik. De benne van a pakliban.
Gyengébbek kedvéért latinul abruptio placentae ,és itt egy link akit érdekel a téma
Kedves Rozália van gyerekem és gyógyszerész vagyok,tudok egyet s mást egézségügyi témában,a kérdést túl tömören tettem fel mert már rengeteget foglalkoztam ezzel a témával és sajnos számomra az hogy "méhlepény leválás" automatikusan azt a borzalmat juttatja eszembe amin keresztül mentem 1 éve.
Bocsi hülye volt feltéve a kérdés.
Nekem a 38, héten idő előtt levált a méhlepényem emiatt sürgősségi császárral szültem.Utánaolvastam,és akinek megtörtént már egyszer nagyobb a valószinuűsége hogy még egyszer megtörténjen.Ez nagyon súlyos állapot a mama és baba életét egyaránt veszélyezteti.
Arra lennék kiváncsi hogy aki már egyszer átélte az mert gyereket vállalni ujból és ha igen ott is adódott probléma?
Érdekes kérdés. Hogy érted?
Én vállalnék...:)
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tudni az elől fekvő méhlepény kockázatáról a terhesség folyamán?
- Mélyen tapadó méhlepény
- 32 hetesen II. fokban érett méhlepény
- Nagyobb vesék magzatnál és II.fokban érett méhlepény!
- A bal oldalon tapadó méhlepényem fedi a méhszájat. Milyen következményekkel járhat? Van-e valakinek tapasztalata ezen a téren?
- A méhlepény kb két cm-re van a méhszájtól - Volt már valakinek ilyen tapasztalata?