Mehetek másik kerületben levő szakrendelésre? (tudásbázis)
Most kaptam beutalót a 19 ker-ből a 3.-ba,gond nélkül,bár rendszeresen odajártam.Anyukámmal megyek,ő most jár ott először,arra kértek,hogy legyen a kerületi rendelőbe szóló beutalója.Én 4 hónapja voltam,arra kérek,ha nem gond,vigyek beutalót,de mehetek anélkül is.
Este poénkodott a háziorvosom,hogy még jó,hogy Bp-en maradunk
Lehet, hogy műtétnél más, azt nem tudom, de én februárban mentem reumatológushoz a VIII. ker-be, és a IX-ben lakok. Ráadásul ez csak tartózkodási hely, az állandóm másik városban van. A körzeti dokitól kértem beutalót direkt abba a rendelőbe, ahová mentem, és minden gond nélkül mehettem.
Tavaly meg a péterfiben műtöttek, akkor sem volt semmi gondom,holott az sem a IX.kerület. Akkor még beutaló sem kellett, mert a nőgyógyászom ott dolgozik.
Mehetsz.
Amúgy mihez képest másik?
Kérj úgy időpontot, hogy ne ütközzön a munkaidőddel!
Szinte biztos vagyok benne, hogy egy napra nem írnak ki táppénzre, pláne egy vizsgálat miatt.
További ajánlott fórumok:
- Vidéki lakosként mehetek Budapestre nőgyógyászhoz a szakrendelésére?
- Fülészet- nem bejelentett lakcímen, elmehetek én bárhova fülészeti szakrendelésre?
- Tud valaki nőgyógyászati szakrendelőt a 13. kerületben, ami ingyenes, és nem kell hónapokkal előbb bejelentkezni?
- Nőgyógyász szakrendelés a X. kerületben
- Csak a kerületi kórházba mehetek szakrendelésre?
- Urológiai szakrendelésre mehetek előjegyzés nélkül is, ha ismert/visszatérő problémám van?