Megszállottság (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Megszállottság
AZ!!
Már annyiszor rámutattam az igazságra...mégsem hisz nekem.:((
MOST MIT CSINÁLJAK???
Nagyon jó volt olvasni:) grat:)
Nagyon tetszett az írásod!
Nahát! Erre csak most bukkantam rá! Megbizsergetett... tetszett!
Kár h nem folytatódott.Jó nagyon.Gratula!
Nekem is tetszett... Jó:)
Nekem is tetszett, végre valami kellemes olvasnivaló!
Szerintem is jól sikerült írás, jó volt olvasni.
Ellenben a Te hozzászólásod - kedves Love me - nehezen olvasható "mű", mivel tele van helyesírási hibával. Szerintem ezen hiányosságok kiküszöbölésével kellene kezdened, hozzászólás helyett.....
Bocsánat, nem szoktam lehurrogni senkit, de ez egy kicsit durva.
kedves Basset!
nagyon jó a cikk,én is szeretek jó novellákat olvasni!csak így tovább:)
Nem, én olvasni szeretek :)
Kösz! :) kedves vagy!
Amúgy te is szoktál írogatni? :)
:)
Minden jön valahonnan, de ez nem jelenti azt, hogy valami rossz.
A metrós dologban igazad van. Én nem vagyok pesti, de mostanában gyakran járok arra. Néha elég szomorú a helyzet, de néha meg, ha "véletlenül" akarattal mégis kommunikációra kerül a sor, akkor meg némelyek olyan nyitottak és éhesek rá... :)
Ha te élted volna át,is szíved joga.Legalább érzel.Sokan már azt is elfelejtenek.Pl.pont a metrón,mintha zombik lennének az emberek,mindenki savanyú pofával ül,ha valakire rámosolyogsz,téged néznek hülyének,nem divat manapság.Mindenki elbarikádozza magát,zenehallgatás,olvasás,még véletlenül se kelljen a másikra figyelni,ne adj isten beszélgetni.Pffúújjj...21 század.
Jó cikk,sztem mindenki szokott ezzel így lenni,max nem vallja be.Sokan még ábrándozni se mernek róla..
Ez csak egy novella... :))) Semmi köze az életemhez!
Nagyon tetszett, még, még!!!
Ez is nagyon-nagyon jó. Érdekesnek találom, ahogy a minimális jelzőhasználat dacára is mennyire plasztikusan tudsz képet festeni. Ügyes vagy! :)
persze nem volt kötelezö,én csak azt mondom hogy mialatt ez a érzelmi vágyakozást megirja vagy magában álmodozza azalatt tehetne valamit mert 35 évesen csak ül és várja hogy majd egy gazdag JO pasi örületesen beleszeresen szerintem ez a hülyeség,legyünk HATÁROZOTABBAK MERÉSZEBBEK MERJÜNK BOLDOGOK LENNI ez szerettem volna a irónak mondani ja és mindig mosolyogjunk
Én is értettem, úgy érzem. És szerintem jó kis írás....
Még szerencse, hogy nem volt kötelező :@@@
Ahányan vagyunk, annyi félék, és mennyivel szebb lenne az élet, ha jót nem tudunk írni,tenni valakiért, a rosszat megtartanánk magunknak, esetleg privátban leírnád építő kritikádat a jelen esetben.
Legyen szép napod!
Köszönöm a bátorító szavakat! :)
álmodozás a NAGy valamiröl de tenni érte??ilyen csöpögös vackot már bánom hogy elolvastam
Olvastad a másikat? Az Ősz-t? Arról mit gondolsz?
[link]
ohhh, hät igen...az elet apro szösszenetei...köszönöm, jo volt!
A Jóravaló feleség c. filmet juttatja eszembe.
"Aki ilyen sokáig sötétben élt, az már egy villanástól is boldog. Furcsa gondolataid támadnak és jobb, ha odafigyelsz rájuk. Lehet hogy a sorsod szólított és nem figyeltél? Vagy egy titkos üzenet van előtted és nem olvastad el? Ez az utolsó lehetőséged? Kívánsz élni vele? Vagy meg nem élt életekkel az ereidben szállsz a sírba?"
ezt ismerem :)
kár egyébként, hogy a hoxán nincs lektor, lenne egy-két hajmeresztő melója :)))
(nem a cikkedre gondoltam)
Ja, ezek tényleg zavaróak. Valószínűleg azért nem tűntek fel, mert már ötvenszer átolvastam... :)