Megszakított velem minden kapcsolatot. Indok nélkül. (beszélgetés)
Akkor 1-2 könnyes este most. Még időben kiszállsz, van munkahelyed, felejtsd el, bármilyen nehéz most. :))
Jobb később, mint soha, de jobb előbb mint később!
Fél évet nálam lakott. De előtte utána másfél évig minden este,minden hétvégén nálam volt. Két év alatt kaptam kb. 250e forintot de ez mindíg a szememre volt hányva. A szülei szerint is túl sok volt ez a pénz. És szerintük se jár tablet meg semmi se.
de erről te is tudod, hogy nem igaz, és csak kifogás :) próbálj beletörődni, bizonyos szempontból mindegy, hogy miért szakított, ha szakított. és ha valaki ilyen gerinctelenül teszi, akkor jól is jártál, neki meg száradjon le :)
Akkor szólhatnál a szüleinek a pénzről, max nemet mondanak, de megpróbálni nem árt, a munkádhoz is kell a tablet és különben is. Ja, ebben az esetben elvinném hozzájuk a fiuk cuccait, hogy lássák, milyen rendes csaj vagy. Sőt, nem. Először beszélj velük, ha bunkók, akkor ne vidd el, dobd ki a cuccokat, ne fáradj vele!
S mégis tőled kért pénzt?
Anyukáék biztos megunták az eltartását, talán mondták neki, hogy dolgoznia kellene, és berágott.
Ilyen, ha gondja van. Bolon' az, hidd el! :)
Szerinte a szakítás oka az volt, hogy nem törődtem vele eleget. Ő úgy fogalmazott "leszarom". De egészen egyszerűen nem mindíg tudtam megoldani,
hogy napi 10xírjak, hívjam. Sok a munkám. Neki gazdag a családja, eltartják. Nekem dolgoznom kell napi 10órát.
Semmilye nem maradt ott ami értéket képviselne. Pár ruha. Abból nem lesz egy negyed tablet sem. Sajnos :(
Eladnám a cuccait, amit ott hagyott, hátha kikerül egy része egy új tabletnek. És nem venném fel, ha hív, tudom, te azt hiszed, hogy nem fog hívni, de ha kellenek a cuccai, majd hív. Ja, és kicseréltetném a zárat azonnal, hogy ne tudjon visszajönni suttyomban a cuccokért, még mielőtt eladtad mindet.
ezen ne kattogj, ha te lennél a hibás, azt tudnád :) ha valaki így szakít, annak biztos megvan az oka, amit valószínűleg jobb, ha nem tudsz
Van indok. Bár ez inkább ürügy lehet.
Elárulom, mi az ok:
nem akarja megadni a pénzedet
és nem akar Neked új tabletet venni az összetört helyett
Csak azon kattogok, hogy talán én szúrtam el valamit :(
Igen, biztos volt oka rá. De azért elég fura, hogy az "ok" miatt dobta az egész baráti körét is. Ugyanazokkal barátkoztunk. Eltünt egyszerűen
Másik ok: ne kelljen megvennie a gépedet.
Harmadik ok: melletted már talált egy másik nőt.
Negyedik ok: holdtölte volt
és még ezer ok.
25 év múlva már a nevét is elfelejted, csak annyira fogsz emlékezni, hogy 2 évig jártál egy gerinctelennel. De ne bánd.
Oké-oké befejeztem. Köszönöm mindenkinek.
Az biztos, hogy nem zaklatom. Csak reménykedtem, hogy civilizáltan lezárhatjuk a kapcsolatunkat. De ha Ti is úgy vélekedtek ahogy a Barátaim akkor lezárom így tudatlanul. Vagy mégsem mert újból tanultam valamit párkapcsolat terén.
aki szerelmes az általában vak is. :D
Igen.
Meddig akarsz még ezen lovagolni?
Holnap dolgozol?
Szerintem is tedd túl magad rajta, felejtsd el. Találsz jobbat. Amúgy van, hogy jobb nem tudni az okot...
de ha össze verte volna,még jobban várná vissza :D
A barátaim szerint ez az igazi énje. Ennyire félreismertem volna?
A miért-nek van miértje?
Nincs.
Miért?
Grrrr!:S
eddig tudta magát megjátszani!
Mindíg őszinte ember volt. És egészen egyszerűen nem vall rá ez a viselkedés. Bárhogy is összevesztünk, mindíg megbeszéltük. Volt már pár napos szünet is. De leültünk, átrágtuk. Most miért nem?
Akkor most már nem csak a tabletedet, hanem a
szívedet is összetörte. Szerintem jobb, hogy nem vert téged is össze...
De, ő ilyen.
Érted!???
Értsd meg!
Azt mondta dühében hogy nem érdekli a tablet. Csináljak amit akarok úgysem kapok másikat. És ne hívjam többé. De Ő nem ilyen. Nem értem.
További ajánlott fórumok: