Megromlott a kapcsolat párod és közted a gyerek születése után? (beszélgetés)
Előtte is csalta.
Igen, elég gáz.
Volt egy csoporttársam. Ő a szülés után (amelyen egyébként nem vett részt, mert szerinte az női dolog) már nem nyúlt a feleségéhez, mondván, ahonnan kijött a gyerek, oda ő be nem teszi.
Együttjárás, házasság és terhesség alatt is folyamatosan csalta.
Elváltak.
A volt férjem valahol félt előtte is, hogy milyen lesz, csak természetesnek vette, hogy az apának ott kell lennie, nem az anyámnak, vagy a testvéremnek... Biztosak voltunk, hogy összekovácsol bennünket is. Máshogy alakult. De, ugye, azt mondják, sok férfit egy egyszerű nátha is megvisel, nem még a szülés látványa.
Érdekes, hogy míg terhes voltam, a telefonjában "Életem Értelme"-ként szerepeltem, ez a felirat jelent meg, ha hívtam. Szülés után "Gyermekem Anyja" névre keresztelt át, ami nagyságrendekkel alacsonyabb polcra kerülést jelentett számomra. Elismerést, tiszteletet sugall, de kötődést nem.
Hányszor élted át ezt a csodálatos időszakot majd a mégcsodálatosabb szülést?
Én 1x
Tudod miért csak 1x?
Mert olyan rohadt csodálatos volt!!
Ez az örökösen kántált "legszebb dolog a szülés", meg a "terhesség életed legcsodálatosabb időszaka"... A kismamákban bűntudatot kelt. Nem szabad kiabálni közben, meg aki fájdalomcsillapítót kér, az egy gyenge szar, meg a legszebb: aki császárral szül, az nem éli át a "szülés élményét.
Ahhhhhhhh!
A végtelen butaság, a sztereotípiák ba fulladás!
Biztosan van, aki eufóriában tölti el a 9 hónapot, meg a szülőszobában azt a max 3-4 órát, de van, akinek kínszenvedés a terhesség és a szülés is.
Mondom ezt úgy, hogy 3 gyerekem van.
Lehet, Futóbajnok exférje is hasonló elvárásokkal érkezett a szülésre, aztán meg ez lett a vége.
Nagyon sajnálom!
Szerintem ez a normális eset.
Vannak, akik fogalmuk sincs a valós dolgokról.
Hogy is születik egy gyerek...
Erre csak csúnyát tudnék írni...:( Milyen ember az ilyen?
Remélem, normálisabb társat találsz magadnak!
Eszemben sem volt apás szülés!!
Én nem akartam, ő nem akarta. Így jó is volt.
Ha bent lett volna akkor nem iszonyodik meg, de őt fel kellett volna mosni!
Nem biztos hogy csak a szülés volt a háttérben!
Ne általánosíts! Embere válogatja.
Az én unokáim születésénél is ott volt apa (a vejem). Azóta is sokat segít a gyerekek gondozásában, háztartásban. Mert ő ezt tanulta a szüleitől...
Távolabb. Apás szülés, megiszonyodott tőlem, mint NŐtől. Állítólag mészárszék maradt utánam (az orvost idéztem...), vérátömlesztés, stb...
A válás csak idő kérdése volt. Mindenkit, bárkit lebeszélek: NE menjen bele apás szülésbe...
De.
Szerintem most arra fog rugózni, hogy mit hoz a szexbe a hüvelyi szülés.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- Mit tegyek ha megromlott a kapcsolatom?
- Párom egyik szülője halála után nagyon megromlott a kapcsolatunk csak ezzel foglalkozik. Próbálok még türelmes lenni, de meddig?
- Anyós által megromlott kapcsolat megmentése
- Volt már valaki, aki egy kis időre külön volt a párjától, mert megromlott a kapcsolat?