Megőrülök a féltékenységtől!! (beszélgetés)
Semmiképpen ne úgy reagálj, hogy te is dícsérsz más pasikat, inkább mondd meg neki, hogy ez téged zavar. Nem kell taktikázni, játszmázni soha, nem szabad. Legyél őszinte, mondd el, ha bánt valami, szépen, normálisan.
Nem kell ezt túlbonyolítani. És ne játszd meg, hogy laza és fesztelen vagy, amikor nem vagy az.
Engem is zavart az ilyesmi. Ne közölje velem, hogy valaki "tetszik neki", nyilván megnézi a szépet, ez egyértelmű, de hogy mondja is... ezt tapintatlanságnak gondolom.
És ha velem van és megnézi, akkor se bunkó módon, kitekert nyakkal forogjon utána. Az meg kifejezetten irritáló, amikor jön szembe egy pár, és a pasi nagyon bámul engem. Ez nem helyénvaló számomra, persze el tudom fogadni, hogy erről sokan gondolkodnak máshogy.
És ha már velem van valaki, legyek én neki a legszebb, legjobb stb... csak neki és ezzel elégedett vagyok.
ne arra legyél féltékeny akiről sokat beszél,hanem akiről hallgat :D
tehát ezekre nem kell:D
Az biztos hogy nem akar feltekennye tenni, mert utalja ha ilyen vagyok es a parom meg egyaltalan nem az a feltekeny tipus.
Lehet attol fele hogy elveszitem, hogy nem vagyok neki eleg jo, stb. Pedig ezt mar bizonyitotta, meg is kerte a kezem.
Nekem ez a problemam mar iskolas korom ota megvan es ha jol visszaemlekszem, meg a legjobb baratnommel is ezt csinaltam, ha massal baratkozott nehezmenyeztem es feltekeny voltam.
Ja és még valami eszembe jutott,hogy lehet nagyon szeret téged és igy akarja elérni nàlad,hogy szeresd Õt,féltékennyé akar tenni,amely ugy làtszik sikerül is neki.
Vagy màs kapcsolatban is ugyanez a helyzet volt veled?Mert ha igen,akkor tényleg a lelkivilàgodat kell megerõsiteni.
Dehàt mitõl félsz??Jobbnak làtod magadnàl a pàrodat,mint férfi?Attól félsz,hogy lecsapjàk a kezedrõl?Csak ilyen félelem lehet benned.Ha menni akar ugyis megy,és csak te kikészited fölöslegesen magadat.Ez minden kapcsolatban benne lehet.
Az meg,hogy visszavàgok,jaj de jó ez a pasi,tehàt én is cukkolom,egyàltalàn nem ugy jön le egy férfi lelkében,mint egy nõi lélekben,én ezt hülyeségnek tartom.
Igen ez is annyira igaz! Es parom is mindig mondja, hogy vegyem viccesre a dolgot, nevessunk rajta, stb. Es neha napjan ossze is jon. Igazabol ez a kitores nem mindennapos nalam, olyan 2-3 havonta jon elo amikor talan idegesebb is vagyok dolgok miatt. Parom azt mondta mar megtanult ezzel egyutt elni, de azert nem jo erzes es jo lenne ha tudnek rajta valtoztatni.
Regebben ennel durvabb volt a helyzet, azota sokat alakultam, de meg mindig elojon neha.
Lehet ezt az erzest soha nem tudom kitorolni es csak 10-ig szamolassal tudom megallni hogy ne essek neki? De akkor meg jobban fajni fog. Felek hogy ez sosem mulik el nalam. Szombaton teljesen kiborultam magam miatt, egesz nap sirtam.
Ez az elsõsorban magad miatt,hogy te kiegyensulyozott vagy és nem huzod fel magad olyan dolgon,amely egy ido utan kàros lehet mind2öknek.Igenis vannak férfiak,akik még élvezik is,ha a pàrjuk féltékeny az õ bemondàsuk alapjàn.
Inkàbb amikor dicsér màs nõket,viccesen,huncutul kérdezd meg tõle,na ne mondd van neked a szemedben valaki olyan,mint én,és maradjàl nevetni,ilyenkor õ zavarba fog jönni,és nem biztos,hogy többet mondani fogja.De ha azt làtja te kikészülsz akaratlanul is kijön belõle.A lényeg,hogy nevessél rajta,meglàtod jobban fogod érezni magadat!
Ha a pàrod szerelmével tisztàban vagy,akkor kevésbé lennél féltékeny.Szerintem elõbb-utóbb el fog mulni,mivel màr te is észrevetted,hogy nem jó ez igy neked.
Minden nõben van féltékenység,de csak módjàval.Minden nõnek fel àll a szõr a hàtàn,ha a pàrja màs nõket dicsér!Fel a fejjel ki fogod nõni!