Megnézné a görbémet egy hozzá értő? (tudásbázis)
szia
nem kaptál progi pótlást (crinone,utro,stb)?Az elképzelhető,h nem enged megjönni.
remény egyébként mindig van!drukkolok!
25össel szerda reggel
de ma a doki uh-on nem ondta hogy terhes vagyok, cak azt hogy ha nem jön meg akkor dec27én reggel menjek be és levesz egy hcg vért
mindeközben forró a hasam alja
tegnap már sirni tudtam voltna olyan elviselhetetlen volt az érzés, hogy mindjárt megjön
most meg forróság van a hasamban és megint szurkál meg olyan megjön érzésem van de nagyon.
Méhszájam fent van nem tudom zárt e mert nem érem el.
akkor már meg is van :)
ha 27 napos a ciklusod, és így fent van a hőd, szerintem van okod reménykedni!
hányas teszttel próbálkoztál?
nem tudom mi számit zavaró tényezőnek.
Azt tudom, hogy a piálás előző este az megemelheti reggelre az alaphőt. De egyrészt nem ittam semmit, másrészt meg lefeleugrást fogalmam sincs mi eredményezhetett.
Kevesebben atudtam az tény, mert felkeltem hajnalban és agyaltam de ezen kívül más nem volt.
Rossz helyen van a vonal, nem tudom miért oda huzta. 13. napon kaptam repesztőt és 14. en volt az inszeminációm.
Már meg kellett volna jönnie ha nem vagyok terhes kedden, ma ugye péntek van.
Hőm alapján van még esély a babára??? Teszt szerda reggel negativ volt.
Voltam ma uh-on nem látott semmit az osvos. Visszarendelt dec27én reggel8ra.
Szerintetek van még remény???
További ajánlott fórumok:
- Rontáslevétellel kapcsolatban keresek hozzáértő embereket. Tudtok benne segíteni?
- Tudtok hatásos alternatív gyógymódokat és megbízható, hozzáértő szakembereket?
- Valaki akinek már van köldök piercingje vagy esetleg hozzá értő ..tudna segíteni 1-2 kérdésben?
- Egyéni vállalkozás beindításával kapcsolatban keresek hozzáértő beszélgetőpartnert.
- Valami nem stimmel a gépemmel!Tudna valaki hozzáértő segíteni?
- Internetkapcsolat kimaradással kapcsolatos problémámban hozzáértő tudna segíteni?