Megműtötték a 80 éves szomszéd bácsikót, de már kóricál a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem tudom ez vidéket vagy Budapestet jelent?
Mindkét térségnek megvoltak a megélhetési nehézségeik.
Budapesten az élelmezés, vidéken a beszolgáltatás.
Nem gondolom, hogy nem voltak stressznek kitéve, csak akkor ez mást jelentett, mint manapság. Akkor stressz volt a szülőknek, hogy ételt tudjanak a gyermekeiknek adni, ma stressz, ha nem jön percre pontosan a villamos vagy a miss nem kap a héten időpontot a körmösnél.
Sokkal keményebb dolgokat éltek meg ezek az idősek, mint sokan el tudnák azt képzelni.
Hálisten☺️
Tudod ez olyan mint nagyon kényelmesen pihensz ha egêszséges vagy, talán lustizol is.
Ha beteg vagy szinte idegesít hogy feküdni kell,,vagy nem tudsz mit tenni.
Régebbi lakhelyemen több idős barátom volt. 80-95 évesek.
Nők, férfiak, akiknek fel kellett építeniük ezt az országot a háború után.
Teri néni, aki ejtőernyőket vart és maga is ejtőernyőzött. Imre bácsi, akinek 56-ban átlőtték a lábát.
Nagyon szerettem hallgatni őket.
Kívánok a szomszéd bácsinak is még sok aktív évet!
nem mohosodik!"
Nem is tudod meg merre az északi irány! :)
Amiket eddig leírtál, javíthatók otthon is. Magamról tudom. Nem is tudod mennyit dolgozok magamon még így idős koromban is hogy ne robbanjak le teljesen.
Olyan komoly problémákban mint neked vannak, egy fórumban nem lehet segíteni. És sajnálom, mert vannak módszerek. csak azt tudom javasolni olvassál, kutassál, én is így találtam megoldásokat.
További ajánlott fórumok:
- Feleség a szomszéddal
- Neveljük-e, nevelhetjüke-e a szomszéd gyerekét, unokáját?
- Kikészít a fölöttem lakó szomszéd...
- Dohányoztatok valaha lépcsőházban? Tiltja-e szerintetek ezt valami törvény? Mert pár szomszéd már az agyamra megy..
- Alsó szomszéd nem bírja elviselni a gyerekemet, mit tegyek? bővebben lent
- Milyen a szomszédi viszonyotok?