Meglepődtem, hogy milyen jól nézek ki egy tegnapelőtti képen. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Vagyunk néhányan, akik még személyesen is ismerik egymást. Meg nem tegnap óta. Jóég tudja hány éve vagyunk egymás életében jelen. Tízévekről beszélek. 😊
Van itt már olyan tag, nem is egy, akinek végigkísértem a terhességét, aztán már kamasz a gyereke. 😀
De voltam esküvői tanú is hoxásnak. Ezért nehéz innen elszakadni. 😫
Dehogy tökéletes. Messze nem. De a közvetlen vilagom elég jó, mert olyanok vesznek körül, a valódi világban, akikkel szeretjük egymást.
Nincs ennél jobb, és fontosabb.
Itt is vannak cuki nők, ahogy mindenhol.
Akiket én itt megismertem és megszerettem, nagyon jó fejek.
Persze szarkasztikusak. De intelligensek is. Na meg oda is tudnak szúrni.
De gyönyörűek, és itt a belülről jövő szépségéről van szó, ami mögött van tartalom is.
"Rémesen szépek vagytok. Plane ha vkit szapulni kell."
Ez annyira nem volt kedves, meg annyira vicces sem.
De béke van, nem baj, oda tudok én is szúrni, ha olyant olvasok, vagy ha olyan a hangulatom.
Megnéztem a képet, csak annyit tudok mondani, hogy ugye hogy ugye, megmondtuk mi ezt már pár napja!
Mindig csak mosolyogj!
"Szuper! Mostanában én is sokszor meglepődök magamon."
Ezt én úgy értelmezem. De lehet tévedek. Bocs akkor.
Timi még női szemmel is gyönyörű.
És okos is.
Ha pasi lennék, belezúgnék.
Tudtaaaam! ♥️
Láttam! És tényleg csinos vagy! De főleg mindig mosolyogsz! 😊
Én is meglepődtem.
Veled is simán előfordulhat.
További ajánlott fórumok:
- Pár napja fáj a bal petefészkem! Tegnapelőtt majdnem összeestem a fájdalomtól!Nőgyógyászhoz kéne mennem?
- 8 db tegnapelőtti zsemléből milyen finomságot készítenétek?
- Kisfiam széklete 2. napja nyálkás, inkább lágy széklet. Tegnapelőtt volt benne egy kevés halvány véres valami. Szerintetek mi lehet ez?
- Mit csináltáltál tegnapelőtt?
- Létezik az, hogy a kisfiam tegnapelőtt esett el a biciklivel, nem is fájlalta a kezét, ma délelőttre meg betagadt?
- Mitől van az, hogy tegnapelőtt sófeltöltést végeztek nekem és a mai napig is vérezgetek?