Megdöbbentem. A férjem telefonjában a teljes nevemen vagyok... (beszélgetés)
A teljes nevem be sem fért volna,,úgy vagyok bent mint,,Otthon:))
De gondolom, első pillanatra leizzadtál egy kicsit. :)
No bumm az enyémben is úgy van a feleségem elmentve. Egyébként is nekem nagyon gejl vagy giccses, mikor látom, hogy valakinek csörög a telefonja és azt írja ki, hogy ,,Mucikám", ,,Édesem" vagy hasonlók.
Nem aggódtam. Csak meglepő volt. S mit kiderült, én írtam be így magam. 😉
Addig amíg szex után nem tesz ki 40 ezret az éjjeliszekrényre, hogy neki sietnie kell haza addig ne pánikolj 😀
Én mondom kemény a férfiak élete.
Én is így szerepelek a férjem telefonjában. Szerintem egyszerűen az az oka, hogy nem akarja hogy mások előtt felvillanjon, hogy "szerelmem" vagy ilyesmi, mikor hívom.
Meg az én férjem szereti ha ki van töltve minden a telefon névjegyzékben :D
Ha nincs más, én nem aggódnék emiatt. Neked hogy van a telefonodban? :D
Hülyeség ezen agyalni. Lehet, hogy beállított vész esetén értesítendő személynek a mobiljában. Akkor hasznos, ha ott a teljes név szerepel.
😀😀😀
Én úgy, hogy Sárkányom. És ezt úgy vettem észre, hogy felhívtam, hogy vegyen valamit hazafelé, de a telefonja a kanapén csörgött 😀
Lehet, nem a szemedbe nézett közben. 😃
Ez a macska volt 😂
Szóval 2 magánhangzó, meg egy mássalhangzó stimmel, a többi nem, de ami stimmel azoknak a sorrendjük sem jó.
Nem tudom hova figyelt mikor bemutatkoztam 🤷♀️
A példa jó, igen, így, ebben a formában.
Azon mit tudott elrontani? 😀😀
Én a vezetéknevemen, de úgy is rosszul, többek között az első betű se stimmel. Nem javítom ki, mert soha többet nem találná meg a számomat 🤦♀️
Milyen teljes néven? Kovácsné Kiss Beáta?
Nahát, te meg kitalász valamit, majd a mesédet azonnal valóságnak képzelve ítélkezel is.
Nagyon bölcs lehetsz. 🤣
A nevemhez nem lenne elég hely.
Egyébként nem vagyok benne.
😂. Bocs, akkor ez biztos nem volt neked vicces, de most olvasva nagyon az .
Én is a lánykori nevemen vagyok bent neki, 7 éve vagyunk együtt . Engem speciel a "cicám" ,"szerelmem" és társai megszólítàs a telefonkönyvben jobban irritál.
Na bumm!
Én meg a lánykori nevemen.
Te turkálsz a párod telefonjában?
Nem szép dolog.
Beleolvasol az üzeneteibe is?
Ha van egy kevés neki olvasás,írás után rögtön törli.
A párom a keresztnevén van jegyezve felkiáltó jellel, hogy első legyen.
A barátnőim a párjuk nevén.
Közölte, hogy én írtam be magamat így, és az anyját is a teljes XYné néven. A fwne emlékezett már. 😃
Mikor a pàrod veled van és a telefonján hìvja egy szám,olyan néven hogy bébim...na ott vannak gondok..🙈😅
Ez megtörtènt velem kb 10-12éve...
Jesszusom! Ez jelent valamit? Én is a teljes nevemmel szerepelek benne. Csak jöjjön haza, számon kérem tőle:-)
De legalabb az egyes sorszamot megkaphattam, az is vmi :D
További ajánlott fórumok: