Megcsaltak most mit tegyek? (beszélgetés)
Rá kell adni a kabátot, ki kell nyitni az ajtót és menjen, ha a másik kell, a másik kell. Ennyi.
Rá kell adni a kabátot! :)
Gondold át mi lehetett az oka.
Majd lèpj tovább.
Találtam valamit.
[link]
könyvei is vannak.
Ha megcsal..nincs tisztelet,nincs mély érzelem..és amúgy is ott fog lebegni mindíg a tény!
lepjel tovabb hisz aki egyszer megcsal tobbszoris megfog.
Akkor jó rég..nem is figyeltem...
Utoljára ekkor volt itt: 2016-05-15 08:20
Uncsi mi lett veled azota?
Vagy: nem " velünk " tárgyalják meg.
Biztosan talált hasznos infót, és próbálja alkalmazni..
Biztos most nem csaltak meg senkit se...de jó lenne ezt hinni.:)
Pl.gyereket ma már csak annak a nőnek lehet "csinálni" aki nem védekezik.
"Egyedül nem megy" Ez tuti!:-)
Na pörgessük itt is egy kicsit :)
Tudod,azért,mert az ilyen nők csináltatják.
A mai világban a nő sem ártatlan ebben!
Olvasd el a hozzászólásodat. Én is sok ilyet látok... :-)
Jé,közösek az ismerőseink??? :-D
Nagyobb a füstje, mint a lángja. Ilyenkor örülök, hogy van némi józanparasztieszem, és nem teszem ki magam ilyen röhej tárgyának. Viszont irigylen a kollganőt aki látszólag a csalatás kiderültét követő héten már nagyon boldog volt, "és szerelmesek". Valószinűleg nekem egy lobotomián kellene átesnem, hogy a szart ilyen mértékben tudjam az ágyalá rugni, és bolodg öntudatlanságban vetném magam a hátam mögött csaló karjaiba, nem ám gyötődés..
:D igen, ilyet én is látok, de férfi oldalon is.
A facen amúgy is bírom, mikor meglett elvált nő bepasizik, kiteszi nagy büszkén, hogy kapcsolatban.1 hét múlva,már egyedülálló,és bús, szerelmes, célozgató idézeteket,képeket tesz fel...
akkor sem ha a férfi látszólag a lebukás miatt hirtelen visszaszeret a feleségbe, és kinyalja a sejhaját. Akkor is illő 40-en évesen a dolgok miértje mögé kandikálni.
Ez már nem is most indult, mert egy éve így megy, de gondoltam majd lecsitul.. Én is csalódtam, csaltak meg, de az egy kín évekig, elvesztett bizalom. ha egyáltalán sikerül megbocsájtani. Nekem sikerült túl tennem magam, de már mint férfit nem tudtam szeretni, pedig nagyon akartam. Komoly lelki munka, belül, és csend.. Koránt sem ez a kamaszos hejjde szerelmesek vagyunk feeling
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Barátom belépett egy pártba, most már képviselőjelölt. Amióta politizál, sokat változott a viselkedése. Mit tegyek?
- Kihívtam az orvost, adni szeretnék neki pénzt. De nincs apróm, csak 10 ezresem. Most mit tegyek?
- Most mit tegyek? Mi a helyes/következő lépés? Beszéljek vele? Meddig művelhetjük ezt így tovább?
- Nem szeretnék találkozni a mostohaapámmal, mit tegyek?