Medve park (beszélgetés)
Szia! Nem tudom mennyire szeretik ott,ha valaki bevisz oda valami kaját :) Tavaly,vagy tavaly előtt voltam ott ha jól emlékszem,valahogy többre számítottam így külsőre,kissé elhanyagoltnak tűnt nekem a helyszín.De mindegy is,a lényeg,hogy törődnek a medvékkel,ez is szép dolog.
Érdemes almát is kivinni, azt is eszik a macik, elfelezve bedobni. Élmény, ahogy a karmát beleméllyeszi, és úgy eszi. Még amit még szeretnek, az a lekvár!
Nem feltétlenül kell megvenni a maci mézet a macifarmon!
Egyébként nyáron még kis medvebocs is volt, a gyerekeknek nagyon nagy élmény.
A belépő pedig érthető, ezeket az állatokat fennt kell tartani valamiből, ezen kivűl a környezetet is rendbe tették, nem kell sárban homokban közlekedni a macik körül!
Most látom csak, hogy ez már igen régi topic...
Jobbra vagy rosszabbra számítottál? Azt nem mondtam múltkor, hogy ezek a macik olyan állatok, akik valamilyen sérülést szereztek, vagy cirkuszból kidobták őket, mert megbetegedtek, vagy kiöregedtek vagy akármi más miatt. Nem a legegészségesebb jószágok.
Tegnap voltunk a medve farmon,nem ilyenre számítottam,de jó volt.A macik állapota kicsit furi,nagyon szívesen megsimogattam volna őket:)
Hát, az kicsit messze van tőlünk. Azért, ha arra nyaralunk, biztos megnézzük.
És ez az ország melyik táján található? Fogalmam sincs.
Nézzétek meg a szarvasfarmot is, nagyon jó. :) Szelíd szarvasokat lehet simogatni. Mi vasárnap megyünk, nincs kedve valakinek csatlakozni? Mert min. 10 fő meg kell legyen, és 7-en vagyunk eddig. :( Egy héttel előtte kell bejelentkezni. Már voltunk egyszer, de most van a szarvasbőgés. :D
Igen, érdemes vinni mézet, de ha esetleg elfelejtenétek, vagy túl macerás lenne, akkor ott is tudtok venni. Amúgy itt még a farkasok is eszik a mézet. Saját szememmel láttam.
igen, a veresegyháziról.
valóban van már belépő, de egyáltalán nem vészes (300 forint/fő), szóval ez inkább olyan jelképes összeg.
info : www.medveotthon.hu
A veresegyházi medvefarmról beszéltek vagy valamelyik másikról? Ez nagyon jó, csak úgy tudom, hogy már fizetős. Ennek ellenére megéri elmenni, a gyerekek nagyon szokták élvezni.
ez a medve park merre van?
a medvéken kívül vannak még farkasok is, és néhány őz vagy szarvas féle.
de a medvék az igazi attrakció:)
gyerekeknek van még póni- és rendes lovaglás, néha vannak nyuszik és egyéb kisebb állatok amiket lehet simogatni.
szerintem sok mesélnivaló nincs.
oda kell menni, és meg kell nézni:))
ha szeretnél medvét etetni, vigyél egy üveg lekvárt vagy mézet, hosszú nyelű fakanalat ott adnak, és akkor tudtok medvét etetni a rácson át:))
Meséljetek róla.Oda szeretnénk menni jövő 7végén.
További ajánlott fórumok: