Meddő párok küzdjünk a babáért (beszélgetős fórum)
oké!!
persze,hogy megírom ha érdekel!!
Szia!
majd írd meg hogy mi volt... :)
sziasztok!
én ma megyek a nőgyógyászhoz! kíváncsi leszek mire jutok vele!
Nettus!
Nem hiszem hogy haldoklik, csak szerintem mindenki a várakozásnál tart és ha nem történik semmi, pontosabban semmi új, akkor egy kicsit nehezebb...
MINDENKIT SZERETETTEL MEGHÍVOK A KLUBOMBA!
AZOOSPERMIA NÉVEN VAN!
Hajna.74:
2 üzit küldtem neked!léci olvasd már el!köszi!!
Nettus, itt vannak a tünetek. Nem mindnek kell meglennie a betegséghez, nekem pl. normális ciklusom volt, pé-vel, nincs túlsúlyom se.
• szőrösödés, ez nem az általános területeket érinti, hanem az arc, a nyak, a toka, a has, a mellkas területén megjelenő szőrszálakat.
• elhízás, a cukorlebontásának-zavara miatt, gyakran alakul ki, akár túlsúlyos akár normál testalkatú, akár kifejezetten vékony betegről beszélünk, valószínűsíthető, hogy az elhízás a hasi területeket érinti majd leginkább.
• zsíros, pattanásos bőr az esetek szintén nagy részében előfordul
• hajhullás
• egy barnás-fekete bőrelváltozás a tarkó illetve a hajlatok (hónalj, mell alatti terület, lágyékhajlat) területén, ez főleg az elhízottaknál alakul ki, de már gyerekkorban megjelenhet.
• éhségérzet hiánya, nincs korgó gyomor, csak leeső vércukor. Nagyon sokszor előfordul, hogy az IR-es beteg nem éhes, sokszor egész nap, viszont mikor a vércukra leesik hipoglikémiás rohamot kap. Ez szédüléssel, homályos látással, kézremegéssel jár és persze hatalmas cukoréhséggel.
• hormonális tünetek, a hormonháztartás felborul az inzulin „áldásos” hatásának hála
• menstruációs zavarok, túl rövid vagy túl hosszú ciklus, folyamatos „barnázások”, közti vérzések
• ciszták a petefészekben
• magas koleszterinszint, zsírszegény étkezés ellenére is
Szia!
hát én is így vettem ki ahogy te!tehát ha valaki túl súlyos az könnyebben kezelnek!bár ez fura!én évek óta szinte semmit nem hízok!talán 1 kg!de átlagosan tartom a súlyomat!164 cm magas vagyok és most jelenleg 48 kg.ezért is mondom ,hogy inkább sovány vagyok!bár az arcom mitiszeres de tegnap úgy elnéztem a mostani fiatalok bőrét ,hogy az én arcom hozzájuk képest szép!tele vannak ilyen gyulladt pattanásokkal!
szia!nagyon szépen köszönöm a választ!
rendszertelen a menszim!de ez mindig is így volt!tavaly augusztusba maradt ki teljesen de igazság az hogy a stresszre fogtam mert elég húzos időszak volt!azóta minden hónapba megjön de nem napra pontos!ez egyáltalán rendszertelen?mert most a két utolsó vérzésem 36 napra jött meg előtte meg inkább 32 napra!nem vagyok túl súlyos!inkább sovány!hát nem tudom pontosan mennyi cisztát látott akkor a dokim de meg nézem a papírt!a dokim csak uh-n látott cisztákat de egyik ciklusba volt aztán nem!még vérvételre se küldött!ezért idegesít ez az egész!pedig jó doki mindenki dicséri!írj léci!
értem !jó,hogy írtál!
te tudsz valamit a pco-ról?