Második esküvőre mit vehet fel az ember? (tudásbázis)
Azt azért hozzáteszem, hogy ez a kosztüm 2-3 éves volt, mert akkoriban elég reprezentativ munkakört töltöttem be és ez volt a legünneplőbb ruhám. Előbbi hszben leirtam hogy 4 személyes volt a " násznép", nem bánom, hogy nem volt menyasszonyi ruhám, visszanézve a képeket alkalomhoz illőek voltunk.
Különben teljesen megértem, aki a többedik esküvőjére is menyasszonyi ruhát vesz fel, ki miben érzi jól magát.
Nekem is most tavasszal lesz a 2. esküvőm. :) Majdnem mindenki ki van akadva azon,hogy most is hófehér menyasszonyi ruhát szeretnék.De az lesz és kész :)) Téged se érdekeljen más véleménye,vedd fel,ami tetszik,amiben jól érzed magad!
Sok boldogságot Nektek!! :))
Olyan ruhát viselj, ami neked tetszik; a szín meg teljesen mindegy.
Én speciell az elsőre se húznék fehéret; amit jelképez már rég odavan
igen, tanultam az elsőből, hogy még egyszer nem tűrnék ennyit....és még a környékét is elkerülném a helynek ahol megismerkedtünk az első férjemmel....
most viszont a párom pont olyan amilyet elképzeltem magamnak!
Szerintem teljesen másról beszélünk már.
Ha neked tetszik, és akiknek a véleménye számít azoknak is, akkor semmi itteni negatív véleményre ne hallgass!
Valóban a te napod, azt csináld, ami neked a legkonfortosabb!
Valóban nem vagy mai csirke:D, miért ne lenne elegáns egy sötétebb ruha?
Én most válok, vagyis akarok, mert az állam nem engedi, csak augusztusban, de ha a Jóisten ad nekem még egy szerető férjet, akkor engem nem érdekel fehéres menyasszonyi ruhát akarok majd húzni, hogy megmutathassam gyerekeimnek is.
Újra férjhez ment nők.. van élet a halál után? Mert most azt érzem, hogy minden álmom meghalt...:(
Abban a ruhában neked kell jól érezned magad!
Ne a mások véleményével foglalkozz!
Te tudod és te érzed,hogy mi illik a személyiségedhez!
Biztos nagyon szép az a ruha!
Ha tudsz,akkor rakhatnál fel rola egy képet.
Én piros kosztümöt vettem fel.
Feketét azért ne vegyél!
Én a 3.kon is gyönyörű hófehér ruhában voltam:-))
És volt templomi is,a 3.k babámmal 12hetes terhes voltam.
Már nem a középkorban élünk,senki nem fog megszólni,de ha neked egy sötétebb ruha tetszik vedd fel azt.
Sok boldogságot!!!
az én első ruhám sem fehér volt 35 évvel ezelőtt. Olyan kajszi-őszibarack szinű volt és nem fátylam, hanem hatalmas kalapom volt hozzá:)
Mondjuk én feketét nem vennék fel, mármint amiben fekete is van.
Szia, nekünk is kb. 2o fős volt az esküvő és én ruhát is csináltattam (első esküvő volt) kb. 15o ezer forintból kihoztuk. mi házibulit tartottunk itthon. Nagyon jól sikerült, mindenki jól érezte magát. A lakást szépen feldiszitettem.
ha nincs hely otthon, akkor szerintem ki lehet bérelni különtermet valahol.
További ajánlott fórumok:
- Ez a ruha nem túl rövid esküvőre?
- A providenttől egy családon belül hány ember vehet fel kölcsönt egyszerre?
- 2 éves kislány vehet fel esküvőre piros vagy fehér ruhát?
- Mit lehet tenni, ha az ember adósságba kerül, és nincs állandó jövedelme, így hitelt sem vehet fel?
- Hol vehetek igénybe szaksegitséget idős ember mellé?
- Idős ember vehet fel kis összegű személyi kölcsönt?