Másnál festetem és vágatom a hajam, az ciki? (beszélgetés)
Ha egyetlen fodrásszal sem vagy elégedett, igen, lehet, hogy veled van a baj 🙃
Még sose láttam olyan fodrászt, aki festés előtt vágott. Már csak azért sem, mert festeni mosatlan, száraz hajat szoktak, vágni pedig vizesen. Úgyhogy ezt a pichát hanyagold, szerintem.
És nem, nem ciki. Nem szívességet tesz, szolgáltat. Én néhány éve ott hagytam a Hajas Lacit. Már ültem a székében, mosott hajjal, épp arról beszélgettünk, hogy milyen lesz, jött egy telefon, 20 percig türelmesen váltam, hogy befejezze, majd leszedtem magamról törülközőt és kisétáltam. A kasszás csaj próbált hepciáskodni, hogy Laci nagyon elfoglalt. Mire megkérdeztem tőle, hogy tudja-e, hogy én ki vagyok? Kicsit megszeppent, mire megnyugtattam, hogy csak a vendég, aki tuti, hogy ide többé nem teszi be a lábát.
Nem ciki. Te fizetsz, ő meg a szolgáltató. Ordibálni sem illene...
Amúgy én magamnak festem, fodrász vágja.
MÁr egy ideje nem járok fodrászhoz,magam festem vágom.
Nem igen volt hogy ,festés, vágás,frizura is összejött volna egy kalap alatt.Fél munkáért meg nem fizetek aranyárban!
Nem Ciki ,,de a dulifulihoz nem mennék visza:))))
Üdv Mindenkinek!
Őszinte leszek, fodrász ügyben kényes vagyok. Tisztelet a kivételnek, de én akárhova mentem eddig, csak nagy ritkán jöttem ki elégedetten a fodrásztól. Biztos velem sem egyszerű, de végülis fizetek a szolgáltatásért.
Szóval a gond újra előjött. Találtam 1 fodrászt aki tök jól fest...viszont legutóbb, kérésemnek nem tett eleget és kisebb hisztit csapott. Vágatni szerettem volna amit jeleztem időben, de mire átfestette a hajam, előtte elfelejtett vágni. Kértem, de majdnemhogy leüvöltött, hogy miért most szólok és nem volt hajlandó.
Lényeg, egy 20 ezret ott hagytam csak melírozásra.
Azért szerettem volna vágatni, hogy gazdaságosabban jöjjek ki.
Másodjára alig vágott a hajamból és ugyan kevesebb csíkot kértem, 14 ezret azért ott hagytam újra...
Gondolkodom, hogy máshoz megyek vágatni, festetni pedig a jelenlegihez. Ez cikis lenne?
További ajánlott fórumok:
- Állandó jobboldali hátfájdalom reggeltől, másnál volt már hasonló, mi okozhatja, mi segíthet?
- Nem működik a freemail? Nem töltődik be... csak nálam vagy másnál se?
- 3, 5 éves lányom nagyon keveset eszik. Van valakinek ötlete? Esetleg másnál is előfordult ez?
- Ha levágatom a töredezett hajam, nem vasalom és ricinusolajt használok, mennyit nőhet havonta?
- Szőke hajam eléggé megviselt, kopik, pedig rendszeresen vágatom a végét. Emett hajvasolót is használok. Mivel őrizhetem meg a szépségét?
- Holnap vágatom a hajam lépcsősre.Milyen tapasztalataitok vannak?