Marslakók (beszélgetés)
A tények:
A statisztikai adatok egyértelműen mutatják, hogy a Marslakók-sorozat rombolja a köztévé főműsoridős nézettségét, és ez a folyamat kezdet óta/március eleje/ tart.
A Marslakók rontja az előtte lévő Híradó és az utána következő műsorok (például Kékfény, Párizsi helyszínelők) korábbi nézettségi adatait, ennek ellenére az MTVA egyelőre nem veszi ki a 20 órás műsorsávból a sorozatot.
Részben már fel is hagytam vele, minden harmadikat-negyediket szoktam megnézni, de nem köt le.
Jáksó milliárdos sorozata óriási fiaskó, ő pedig ezt a sajtó aknamunkájával magyarázza..
Nem igazán érdekes ez a sorozat, majdnem unatkozom rajta.
Ha így folytatódik, felhagyok a nézésével..
Az idézett film pontos címe: Made in Hungaria".
Bocsi.
Én emlékszem rá, a katasztrofális nézettségi mutatók miatt néhány adás után levették a műsorról.
A Marslakók-nál az alkotók reménykednek, hogy a hosszabb kifutás meghozza gyümölcsét. Három év alatt 2 milliárdot/!/ fektetnek a produkcióba, érthető, ha nem akarják veszni hagyni.
Egyelőre az internetes médiacégek vetélkedése, kisebb csetepatéi messze alatta van a remélt érdeklődésnek.
Ebben nyilván annak is szerepe van, hogy kezdő, a tévé nézők által egytől egyig ismeretlen színészek vonulnak fel benne.
/A Zöldi Richardot alakító pasi egy ideig szerepelt a Budapest Bank reklámjában. Ő volt a bank reklámarca, a bájos Titánia pedig-ő ügyvédet alakít a sorozatban-epizód szereplő volt a Fenyő Miki életéról szóló "Made in Hungary"-filmben.
De erre úgy vélem, kevesen emlékeznek../
Szerencsétlen M.Fruzsi a sajtóban bizonygatja, ő a magánéletében egyáltalán nem olyan, mint ebben a sorozatban, bár másokhoz hasonlóan ő is ugyanazt a nevet viseli, mint a privát életében.
Bár ez utóbbiról valóban nem tehet, jobban tette volna, ha nem a népszerűségben lubickol, hanem a tehetség vizében fürdik meg.
Gyenge kis színésznő-ez az igazság.
Bugyuta tininek még mindig jobb volt, mint (ál)démonnak.
Egyebekben pedig emlékeztetek az RTL tettére: 3 rész után úgy megszüntette a Casinót, hogy már csak megátalkodott fórumozók emlékeznek rá.
Tudom. Itt is jogos felvetéseket fogalmaz meg a szerző:
Mint olvasni, ezzel a sorozattal Jáksó több évre szerződött a királyi tévéhez, 3 évre 2 milliárdba kerül, ami azt jelenti, hogy a néhány hónapos, esetleg féléves türelmi idő lejárta után is erőltetik majd a Marslakók-at.
Ez van.