Márkás ruhák vagy turkálós holmik? (beszélgetős fórum)
Aeropostale ruhak valakit erdekel?
Ma fekete pentek 50%-al olcsobb.
Szep estet
Fórum - Márkás ruhák vagy turkálós holmik?
1, Márkás ruhák a turkálóból.
2,turkálás a márkás ruhák közt
Vagy /és a kereteidnek és igényeidnek megfelelő öltözködés.
Engem nem zavar kin milyen ruha van...az ember személyisége a lényeg,viszont nem öltöznék onnan, hisz már van egy csomó olyan hely ahol vadonatújat kapsz olcsón....
Lehet nem márkás,de legalább nem volt máson :D
HAli..még jó h Hádáék errefelé laknak...van egy pár Háda turi...a legtutibb!!!!!!!!!!
ha tehetitek menjetek el mindenképp!!!!!!!!
nem fogtok csalódni!!!!!!!!!! :)
Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy turiba járós, de mostanában voltam egy-két helyen és meglepően jó cuccokat sikerült vásárolnom, töredékéért a bolti árnak. Most szeretnék egy öltönyt nézni a pasimnak (sznapjára+valentin nap), de ilyet nem nagyon láttam turiban. Tudtok valahol esetleg ilyet? Vagy máshol, lehetőleg ne 100ezerért? :)
Régen én is turiztam, de sajna meghíztam. És ahogy én mondom "ló" méretben nincsenek jó cuccok. Most azon vagyok, hogy ismét mehessek.
Lesz menyem csinos és tök jó dolgokat turizik magának és vannak közte márkásak is.
Imádom a turit, ha tiszta. Van általában a holland, német turis cuccoknak valami nagyon jó mosopor illatuk, már az üzletbe belépve is lehet érezni, már nagy kedvem kerekedik a keresgéléshez.
Persze van elrettentő is ahol izzadság és porszag terjeng no meg dohos bűz...brrr, na innen kifordulunk.
Az a jó, hogy jó kis meglepi cuccokat találhat az ember. Ide nem érdemes betérni konkrét céllal, de található nagyon jó minőségü kedvec cucc is.
Ki mit engedhet meg magának!
Van, hogy én is elnézek egy - egy turiba és találok jó cuccokat, olyat amin még a "biléta" is rajta van!
Képzeljétek én évekkel ezelőtt turiztam a férjemnek egy tuti jó bőr papucsot, félcipőt.... (kb. 2000,-Ft)
Mára már enyhén strapás, így rákerestem a márkájára a neten (simple), hogy rendelek neki meglepiből szülinapjára egy újat.
Első pofára esés: amerikai webáruház.
Második: 75 dollár.....
További ajánlott fórumok:
- Turkálós ruhák - mi az a rossz szag?
- Márkás ruhák rendelése Angliából!
- Tudtok Pécsen olyan turkálót ahol márkás ruhák vannak? (H&M, Marks&Spencer stb.)?
- Tud valaki Veszprémben olyan turit, ahol nem márkás, de csinos ruhákat jó áron lehet beadni?
- Felétek mennyibe kerülnek a turkálós ruhák kilója?
- Ismertek olyan olaszországi nagykereket, ahonnan új, márkás ruhákat lehet beszerezni?