Már a gyerekeket is filterezik a nők? (beszélgetés)
Én is kipróbáltam, vörös szőnyegre való lettem én is. Csak az a baj, hogy nem a valóság 😂
Akik naponta használják és megosztják a képeket, azok sajnos szerintem el is hiszik magukról, hogy ennyire szépek.
Huhh, megijedtem. Úgy néz ki, mint egy c típusú béka.
Ennél valóságban sokkal szebb, sajnos róla tényleg elmondható, hogy trükkök nélkül nem fotogén.
Van több ilyen app is, egyet kipróbáltam amin sokan kiborultak hogy mennyire torzítja a fiatal lányok személyiséget hogy “tökéletes” nőt csinál belőlük.
Hat ijesztő, úgy néztem ki mint egy színésznő. 😂
Külföldi példa. Ezt már nem lehet a fotósok retusálásával párhuzamban kezelni, ez már magasabb szint:
A legrosszabb dolog, hogy tizenéves lányok nőnek fel úgy, hogy azt látják, mindenki csodálatosan szép. Vagy ők is elkezdik használni és felépítik a kamu internetes képet magukról, amiről mélyen belül tudják, hogy fake.
Felismeritek Rubint Rékát az update boltban?
Mert sajnos a videókban nem lehet annyira sokat filterezni (még):
Itt egy jó példa a filterezésre.
Ugyanakkor készült a két kép!!!!
1-es: norbi töltötte fel, már ezen is van minimális szépség filter
2-es: réka kijavította a férjét és saját magát és a saját oldalára már így töltötte fel a digitálisan megsegített önmagukat
A drága követők elalélnak, micsoda nagyon nagyon nagyon álomgyönyörű a pár. Pedig hétköznapiak. Sőt, norbi 70-nek néz néha ki.
Nem láttam még ilyen képet.
Igaz, a notórius családmegosztókat, hová megyek, hol vagyok, mit eszek, mit mond a horoszkópom stb típusúakat sorban letiltogattam, azóta szinte megállt az idővonal.
Igazad van. Az állandó kritizálása a gyereknek régen is tönkre tette lelkileg.
Ez a filterezés indirektebb, de ugyanúgy tönkre teheti a gyereket, mert arra a képre akarhat hasonlítani, amit anyukája kiposztol és mások elismerően szólnak hozzá. De ő a tükörben nem ezt a képet látja...
Pont az jutott eszembe, hogy nekem anno elég volt annyi hogy a gyerekorvos megjegyezte, hogy kikerekedtem (popsi, mellek stb) és én azt úgy fogtam fel hogy egy kövér disznó vagyok.
Onnantól fogva állandóan dietaztam, sőt egy időben nem ettem.
Ha belegondolok mi lett volna ha az interneten közben lattam volna a sok “tökéletes” nőt…
Agyatlanok.
1. A gyereket kiárusítani interneten lájkokért gáz
2. A gyereket filterezni még gázabb
Celebek csinálják rendszeresen. Ha a gyerek nem tökéletes, akkor nem illik abba a képbe, amit magukról ki akarnak alakítani, tehát a gyerekre is kell egy kis szépítés. Szerintem nem is gondolkodnak, hogy ez mennyire durva és hogy ha a gyerek ezt észreveszi, akkor neki ez milyen lelki rombolást okoz (= Anyámnak nem vagyok elég jó) Némelyiknek meg még annyi agya sincs, hogy ezt átgondolja.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket?
- Smink gyerekeken
- 12 évre csökkentenék a büntethetőségi korhatárt. Gyerekeket börtönbe?
- Hány éves kortól lehet külön szobába "költöztetni" a gyerekeket?
- Mik az esélyeim ha a férjem és szülei anyagiakkal akarják elvenni a gyerekeket?!
- Ha tényleg lecsökkentik a GYED idejét 1 évre, akkor hová teszik az emberek a gyerekeket és hova mennek dolgozni az anyák?