Malacsült (beszélgetés)
8. Fügemadár
2013. dec. 31. 11:05
Végülis megsült, és fini lett...
Kb. 5-6 órát, nagyon kicsi lángon, közben gyakran forgatva és sörrel locsolva.
7. viva70
2013. dec. 30. 21:36
Én is alufólia alatt kezdem el sütni.
6. v.erka
2013. dec. 30. 18:39
Szerintem mindenképpen le kell fedni először.
5. a0c1361e44
2013. dec. 30. 18:04
Én felszeleteltem. Bepácoltam, másnap 1 órán át alufólia alatt pároltam, majd piros ropogósra sütöttem.
4. bibity
2013. dec. 30. 17:01
Én is. És több órát számolj rá.
3. Fügemadár
2013. dec. 30. 17:00
Én is, mégis párolás nélkül kezdték sütni itthon...
Sűrűn locsolgatva sörrel.
Nehezen tudom elképzelni, hogy átsül, pedig győzködnek rendesen...
2. f6390e6b9b
2013. dec. 30. 16:42
Én mindenképp párolnám először,aztán locsolva sütném pirosra.
1. Fügemadár
2013. dec. 30. 16:40
Mit gondoltok, egy majdnem 3 kg-os malaccomb (csontos) megsül a sütőben anélkül, hogy lefedve párolódna???