Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Malacsült fórum

Malacsült (beszélgetés)


2013. dec. 31. 11:05

Végülis megsült, és fini lett...

Kb. 5-6 órát, nagyon kicsi lángon, közben gyakran forgatva és sörrel locsolva.

2013. dec. 30. 21:36
Én is alufólia alatt kezdem el sütni.
2013. dec. 30. 18:39
Szerintem mindenképpen le kell fedni először.
2013. dec. 30. 18:04
Én felszeleteltem. Bepácoltam, másnap 1 órán át alufólia alatt pároltam, majd piros ropogósra sütöttem.
2013. dec. 30. 17:01
Én is. És több órát számolj rá.
2013. dec. 30. 17:00

Én is, mégis párolás nélkül kezdték sütni itthon...

Sűrűn locsolgatva sörrel.

Nehezen tudom elképzelni, hogy átsül, pedig győzködnek rendesen...

2013. dec. 30. 16:42
Én mindenképp párolnám először,aztán locsolva sütném pirosra.
2013. dec. 30. 16:40
Mit gondoltok, egy majdnem 3 kg-os malaccomb (csontos) megsül a sütőben anélkül, hogy lefedve párolódna???

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook