Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Magyaróvári csirkemell recept

Magyaróvári csirkemell recept

A Magyaróvári csirkemell hozzávalói:
60 dkg csirkemell,
15 dkg gomba,
2-3 közepes (kemény) paradicsom,
20 dkg sajt,
2 evőkanál mustár,
1 evőkanál grill fűszerkeverék,
15 dkg sonka vagy tarja.
(tarjával finomabb)!


A Magyaróvári csirkemell elkészítési módja:
A húst enyhén kiverjük, majd mindkét felét alaposan megkenjük mustárral összekevert grill fűszerkeverékkel. Egy tepsit kibélelünk alufóliával és belehelyezzük a húsokat. Ezeket egyenletesen beborítjuk a megtisztított, apróra vágott gombaszeletekkel. A vékony sonka/tarja szeletekkel letakarjuk a gombát és erre karikázzuk rá a paradicsomot. Ha mindezzel megvagyunk, vékony sajtszelet a tetejére (ha sok a sajt, leszalad, de fólián fincsire megsül) és lefedjük fóliával. 20 percig sütjük és kész.


Kategória: Húsételek receptjei


A magyaróvári csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook