Magyaróvári csirkemell recept
A Magyaróvári csirkemell hozzávalói:60 dkg csirkemell,
15 dkg gomba,
2-3 közepes (kemény) paradicsom,
20 dkg sajt,
2 evőkanál mustár,
1 evőkanál grill fűszerkeverék,
15 dkg sonka vagy tarja.
(tarjával finomabb)!
A Magyaróvári csirkemell elkészítési módja:
A húst enyhén kiverjük, majd mindkét felét alaposan megkenjük mustárral összekevert grill fűszerkeverékkel. Egy tepsit kibélelünk alufóliával és belehelyezzük a húsokat. Ezeket egyenletesen beborítjuk a megtisztított, apróra vágott gombaszeletekkel. A vékony sonka/tarja szeletekkel letakarjuk a gombát és erre karikázzuk rá a paradicsomot. Ha mindezzel megvagyunk, vékony sajtszelet a tetejére (ha sok a sajt, leszalad, de fólián fincsire megsül) és lefedjük fóliával. 20 percig sütjük és kész.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. febr. 15. 15:12
A magyaróvári csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.