Magyarország, én így szeretlek... Te hogy szereted? (beszélgetés)
Nincs munkaviszonyom, nem vagyok dicsak és nem hordok 120 grammnál könnyebb aranyláncot. A világ egyik legegyszerűbb és legprimitívebb nyelvét beszélem, s rajtam kívül csak a megyénkben félmillióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: "kandesz rakló".
Magyarnak hisznek, ha külföldre megyek és nagyon örülök, hogy a magyar politika összekeveri az igazságszolgáltatást a rasszizmussal. Büszkén gondolok anyámra, mindkét apámra és a tizennégy különböző vezetéknevű féltestvéremre.
Nem szeretem a Magyar Gárdát, a rosszul helyszínelő rendőröket és az olaszliszkai sofőröket. Itt élek Európa szívében, mégis azt mondják, nem vagyok idevaló. Enyingen mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak Európa legterrorizálhatóbb magyarjai Magyarország, én benépesítelek!
Készült ebből paródia is, ami sokkal jobban bejön:
,, Bürokráciában mi vagyunk a császárok és igenis Magyarországon vannak a legnagyobb adóterhek."
Szerintem ez így igazabb!
:DDD
Viccelsz? Most amikor a fél világ rajtunk nevet, benyomnak egy ilyen reklámot...
Gondolom nem véletlenül...
Nekem nagyon tetszik a reklám.
Minden alkalommal mikor látom, hallom libabőrös leszek:)Ha rózsaszínben szeretném látni a dolgokat, akkor szerintem minden benne van
Jó választás volt a srác!
További ajánlott fórumok:
- Mikor mondtad ki utoljára, hogy szeretlek?
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?
- Elképzelhető, hogy jön Magyarországra Madonna!
- Mit tennél meg, hogy jobb legyen Magyarország?
- 13 éve nem mondtam Neki, hogy szeretlek!
- Szeretlek Magyarország, mindennél jobban, te vagy az én hazám.