Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mit jelenthetnek ezek az értékek? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok. Van e tapasztalatotok hogy a mostani időkben milyen a gyògyulàsi esèly az àttètes 4. stàdiumu melanomànak? Immunteràpiàs kezelessel.
Több àttètje van. Most derült ki
A fogyás nem jó jel, ha nem diétázik. A belgyógyászati kivizsgálást érdemes folytatni, remélem, lelkiismeretes háziorvosa van.
Ha azt mondom, családtagom süllyedése áttétes daganattal, halála előtt egy hónappal 4 volt, megnyugszol?
Pont amiatt nem egyszerű a diagnosztizálás, mert nincsenek merev szabályok. De könnyű lenne, ha teszem azt 50 fölött rák...
A vérsüllyedés értéke önmagában nem mutat semmit.
A nagyobb érték általában valamilyen gyulladásra utalhat.
Köszönöm a vàlaszokat. Ez nem az èn eredmènyem hanem az anyukàmè. Termèszetesen megy orvoshoz csak nagyon izgulok. Règebben fàjt a gyomra sokszor,de utàna elmult. Viszont fogyott 8 kilot 2 hònap alatt. A vèrsülyedèsnel 20-ig van a referencia tartomàny neki pedig 64. Ami elèg magas. Gondoltam hàtha valaki tud valami èrtèket hogy mennyitől szokott ràk lenni. Amugy megy tomografiara.
Vérszegény vagy, és a ráknál sokkal valószínűbb, hogy valamilyen gyulladásod van.
Ne izgulj!
Az orvos összevontan nézi a többi eredményeddel együtt, mert kiugró 1-1 értéked, nem jelent feltétlenül nagy bajt.
Majd az orvos megmondja!
Ezek az eredmények nem alkalmasak daganat diagnosztizálásra!
Teljesen mást néznek, ha azt vizsgálják, így nyugi!
Meg persze, jó lenne látni a referencia értékeket is, mert kis eltérést, semmit nem jelent!
Nem is értem, hogy az internetes kutakodásnál miért nem a gyulladást vagy fertőzést vetted észre a leírásnál, miért pont a tumort?
Én inkább látom azt, hogy vérszegény vagy.
Miért voltál vérvételen?
Bármitől lehet.
Jobb lenne, ha az orvosoddal konzultálnál.
Sziasztok. Magas vèrsejt süllyedès ,ami 64 lehet rosszindaltu daganat. Vagy daganatnal mèg magasabb szokott lenni? HGB 107, MCHC 305, Mitől lehetnek ezek az èrtèkek?
További ajánlott fórumok: