Ma vagyok a 23.ciklusnapon. Ha ma a teszt negatív, akkor nem sikerült? (tudásbázis kérdés)
Szégyeld magad, segítséget kérsz, most meg primitív módon viselkedsz.
Jobb ha tudod, nem elég megtermékenyülni, beágyazódás is kell és ott sok terhesség elszáll...
Ezzel ezt a fórumot lezarom a magam részéről, ti meg hajtsatok csak, amit akartok, én nem olvasom el, mert most épp más, oromteljesebb dolgom van 😊.
Amúgy gusztustalan ez az oldal, mert bárki bármit kérdez a bunkó parasztok, minden idetalalnak, mint sz@rra a legyek.
Szép napot nektek 😘!
Nnnnna.... Van egy halvány pozitiv tesztem és már jössz a "milyen anya leszel" szöveggel! Nevetséges. Tudod milyen anya leszek? Szuper! És tudod miért? Mert már idő előtt teszteltem, hogy láthassam, hogy a várva várt gyermekem vajon megfogant-e.
Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
Milliomodik fórum ugyanarról... És sok esetben még a folyamatokkal sincsenek tisztában. "Mert a Mariskának már ovu után másnap pozitív lett a teszt".. agyrém.
Felesleges ezzel stresszelni magunkat.
Szuper, gratulálok.
Megjegyzem azonban, hogy nem az a baj, hogy kíváncsi vagy, hanem az, hogy TÜRELMETLEN vagy. Nem igaz, hogy nem lehet pár napot türelmesen kivárni és akkor 1 tesztet csinálni.
Türelmetlenségedben kérdezgetsz, de semmi olyan választ nem fogadsz el, ami neked nem felel meg.
Milyen anya leszel, ha már most nem vagy türelmes. Szegény gyerek ha nem azt és úgy csinálja majd ahogy elvárod, akkor mi lesz ?
Na ezért mondom, hogy van aki ovu után 7-8 nappal és nem a "nem várt" napján, vagy ha már késik szokott tesztelni. Cssk sokan ezt valahogy nem értik, vagy nem tudják elfogadni. Mert hát gondolom az ő idejükben az volt a sztenderd, hogy ha késik, akkor csinálunk tesztet. De ezek már olysn érzékeny tesztek, hogy ahogy mondod tesodnal már ovu után a 7.nap mutatta és neked is a 11.nap.
Köszönöm a normális és hasznos válaszod 🙂!
További ajánlott fórumok:
- 18 napja késik, 2 negatív teszt, bővebben a hozzaszólásban. Új vagyok kíméljetek :)
- 5 napja késik a mensim, az első teszt halvány pozitív, a második negatív. Terhes vagyok?
- Pozitívat és negativat is teszteltem, vajon terhes vagyok?
- Negatív lett a tesztem tegnap, mára nagyon beteg vagyok. Covidos vagyok mégis?
- Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok, ha barátom nem élvezett belém, de az egyik héten émelyegtem, csináltam tesztet, negatív(19)?
- Van rá esély, hogy terhes vagyok? 2 hónapja voltam együtt utoljára a párommal, azóta kétszer megjött, a teszt negatív, de furán érzem magam.