Ma kezdi a gyerekem az óvodát! 😊Nagy izgalommal várom, hogy... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ma már ott kellett hagynom egy kicsit. Oda mentem szólni neki, hogy el megyek picit és nemsokára jövök, annyit mondott oké anya😳
Azt mondták az óvónők, miután vissza mentem, hogy nagyon barátságos volt és mindenkivel beszélgetett! Örültem nagyon 🤗
Az jó, ha az első nap pozitív, jó benyomást tett rá. Persze biztosan lesznek nehezebb napok is, de az első emlék szép lesz.
Bizony jön az ősz, egyébként is azt mondják, amikor egy csöppség bekerül az otthoni zárt környezetből egy nagyobb embercsoportba, szinte mind átesik gyorsan az ilyen "add tovább" betegségeken. De ha alapjaiban erős immunrendszere van a kicsinek, gyorsan kiheveri.
Ma rövidített volt a napja még a beszoktatás miatt. Nem akart hazajönni 😁
De tudom ez most még sz újdonság volt, a sok játék, gyerek. Valószínű nem lesz ez mindig ilyen egyszerű. Mindenesetre örülök, hogy jól érezte magát 🙂
Ami viszont az első napon felbosszantott, hogy volt aki hőemelkedéssel vitte a gyerekét oviba🫤
További ajánlott fórumok:
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Hiperaktív a gyerekem
- Külföldön tanul/tervez tanulni a gyerekem
- Legyen meg mindene a gyerekemnek...
- Nem vetettem el a gyerekemet az apa és anyám kívánságára, most meg a szülés előtt egyedül maradtam vele
- Van itt a portálon olyan szülő akinek a gyermeke nem beszél még és idén szeptemberben kezdi az óvodát?