Lusta férfiak (beszélgetés)
Hát bármikor el lehet vállni, ha romlik a helyzet!
Én biztos nem türném el!
Én el is válltam igaz nem emiatt, de nem hagyom magam. Két gyerekkel és 15 évi házasság után!
Nem látni még az udvarlásifázisban ezek meg,mindenki a jobb arcát mutatja,
pláne egy tapasztalatlan fiatal lány esetében. Lakva ismerni meg a másikat-ez egy jó mondás.
Erre még rátetéz, hogy egy, két ...gyerekkel több a munka, mint amikor csak kettecskén éldegéltek. Ilyenkor ugrik a majom a vízbe.
Hát ha hagyják! :)
Szerintem ha mind a két fél dolgozik, akkor igenis meg kell osztani a munkákat. Igy még egymásra is több idő marad és egyik fél sem lesz hulla fáradt!
de ezért mindkét félnek tenni kell.
mondjuk ha nem akarunk magunkból mártírt csinálni, nem nyaljuk a pasi seggét, különben nem jön rá soha.
Üdv!
Ha jól vannak tartva, előfordul.
Egy példa: Van két kollégám az egyik nő másik férfi és egymásra találtak. 3 éve együtt élnek, de a pasi már annyira lusta, hogy még a saját lábán se képes bejönni dolgozni, inkább megvárja míg kocsival beviszik. Folyamatos a veszekedés és az átköltözök a másik szobába. 1-2 hétig így elvannak, azt mivel nem szolgálják ki, nem nyalják ki a seggét, és egyre idegesebb ilyenkor. Megunja egy idő után, és nyalizik, a nő kollégám enged és minden kezdődik elölről. Mi ezt nem értjük, szerintem senki sem.
Szerintem, mindegyik félnek megvan a maga szerepe egy kapcsolatban, nem csak a nő dolgozza halálra magát, a másik meg ül a tévé előtt és sört vedel. Ez így nem élet, és a nő nem tárgy. Érző személy ill. lélekkel megáldott ember. Felezzünk, csináljuk együtt, előbb végzünk és lehetünk lusták.:) De azt is együtt. A másik elnyomása sehová sem vezet.
Egyéni vélemény volt.
az is feladat, nem árt, ha megbeszéled vele a szerepmegosztásokat, ha nem szokott hozzá az otthoni kötöttségekhez nagyon könnyen történhet ugyanúgy, mint a házimunkánál.
Egyébként házimunkába, ne mosogasson csináljon mást, pl. porszívózzon, mutasd meg neki a dolgokat, magától nem fog rájönni.
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről?
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?
- Mi vonzza a férfiakat náluk jóval idősebb nőkhöz?