Lombik utáni pihenés (beszélgetés)
Pocokfa, sikerült a baba?
Hova jártok meddőségibe? Vagy csak hártál?? :)
Szia!
én az első napokban szinte végig feküdtem, de aztán felkeltem sétálgatni, mosogatni. Kell a mozgás is a jobb vérkeringés miatt!
Nekünk is az első sikerült, most készülünk a másodikra! :)
Drukkolok Nektek!
Teljesen egyetértek veled.Nagyrészt ez a fejben dől el,nem szabad negatívan hozzáállni.Viszont szerintem sem tesz jót a 2.napon lépcsőzni stb.Én betartottam a dokim által javasolt 3 nap ágynyugalom +4 nap nagyon kímélő életmódot.A 2.héten viszont már csak abban különbözött az életmódom a régitől hogy nem emeltem,és nem hajlongtam.Mellette rengeteg folyadék,gyümölcs és tejtermék.
Elsőre sikerült(legalábbis eddig minden oké)6 hetes vagyok:)
Csak ne aggódjad túl!
Legnagyobb részt úgy is a biológián múlik.És reproduktoron.
Ha megkérdezhetem neked miért van szükség a beültetésre??
Nekem 5 éve volt a beültetésem.Elsőre sikerült.+ napig nagyon vigyáztam magamra.Ágyból tv-t néztem,olvasgattam.Azért főzni,mosogatni szabad.Csak ami megerőltető azt ne csináld kb.3-5 napig.Pld.cipekedés,takarítás
Aztán utána már minden mehet úgy mint a beültetés előtt.Ha a baba nem marad meg az nem azért lesz mert főzöl vagy lépcsőt mászol.
Sok sikert!!
Szia!
Én két napi fekvés után már kimozdultam,mivel a másodikon lakom és nincs lift lépcsőznöm is kellett.
Természetesen többnyire pihentem és kíméltem magam,de a séta és mozgás is kell.
Szerintem ettől a babáidat nem veszíted el.
Én 22hetes boldog kismama vagyok:)
Szívemből remélem hogy Neked is sikerülkön!
Sziasztok!
Ti mennyit pihentetek a beültetés után? Mennyire kell, hogy szigorú legyen a fekvés? Nekem hétfőn volt beültetésem és ma meg kellett másszak 4 emeletet, elveszíthetem ettől az embriókat?
További ajánlott fórumok:
- Nagyon fontos a pihenés! Te mennyit aludtál az elmúlt 24 órában?
- Karácsonykor miért fontosabb a zaba, mint a pihenés?
- Haskeményedés, barnázás a második trimeszterben... mindenre a pihenés a megoldás?
- 24 hetes terhes leszek a két ünnep között, ekkora tervezünk pihenést olyan helyen, ahol termál víz van. Veszélyes lehet?
- SOS!Ki mit érzett lombik leszívás utáni napokban?
- Művi meddővététel utáni lombikprogram