Lányom óvodás, én iskolás?😊 (beszélgetés)
Gyermekeim 3 és 6 évesek voltak, amikor elkezdtem a főiskolát és visszamentem dolgozni. Sikeresen végeztem.
Lányom hasonló korú gyerekek mellett nappalin egyetemet végzett.
Ezt hol lehet tanulni?
Imádom a spanyolt, dalokat szoktam is fordítani hobbyból.
A fordítás B-tervnek képben maradt.
Bocsi átakartam írni és véletlen rányomtam a küldésre.
" Le is százalékoltak közben. Ez mellett tanulok most és remélem sikerül majd el is helyezkednem a diplomával."
Tanulni sosem késő!
Igaz nekem nincs gyerekem, de én is újra kezdtem az egyetemet tavaly! Nem adtam fel! Le os százalékoltwk közbeKaptam néhán rosszindulatú megjegyzést is anno exkoleganőtől, hogy nekem úgy sem fog sikerülni stb stb, de igenis meglesz a diploma !
Nagyon jól teszed, ha tanulsz!
A kislányod, mire iskolába kerül, azt fogja látni, hogy tanulni természetes és jó.
Én később kezdtem tanulni: a fiam szakmát szerzett és hazaköltözött a koliból, én ősszel kezdtem az egyetemet levelezőn.
Most jelentkeztem szakfordító képzésre, a kislányom ősszel megy bölcsibe, én vissza dolgozni.
Én is kicsit izgulok, de mindig szerettem tanulni, remélem, most is menni fog🙂
Nekem nem volt fura.
Akkor érettségiztem, amikor 1 éves volt, ezután nyelvvizsgáztam, elvégeztem egy tanfolyamot, majd
Kijártam a főiskolát is.
Nekem nem volt gondom ezzel.
Amikor kellett, akkor bementem a suliba, illetve vizsgázni, addig a férjemmel volt otthon a gyerek, valamint jellemzően este tanultam, amikor már aludt.
További ajánlott fórumok:
- Tanévnyitó iskolásoknak! Mikor? Óvodások első nap?
- 6éves múlt a lányom, még óvodás, utazni buszon milyen jeggyel tud?
- Hogyan neveljük az óvodás, iskolás gyerekünket, hogyan büntessünk
- Nyár, 15-20 fok, eső, mit adsz óvodás, iskolás gyermekedre?
- Hol találok adatokat Magyarország iskolásainak, óvodásainak számáról?
- Miskolcon óvodás/kisiskolás korúakkal foglalkozó gyermekpszichológust tud valaki ajánlani?