Lidl pénzügyes-könyvelő állásról van valakinek tapasztalat? (tudásbázis kérdés)
Csak ötletelek, közvetlen Lidl-es tapasztalatom nekem sincs.
Nagyobb cégeknél szokták a könyvelési feladatokat megosztani: egyik kizárólag a bankszámlákon lebonyolított pénzforgalmat könyveli, míg a másik az irodaház központi házi pénztárát, a Lidl esetében el tudom képzelni, hogy meghatározott üzletek pénztár gépeinek tételeit!!! könyveli. Ez utóbbit tartom a legvalószínűbbnek. Az üzletek napi záró gépszalagjait beverni a könyvelő programba. Kemény odafigyelés a különböző áfa-kulcsok miatt, és embert próbáló robotmunka, de ha jól csinálod, később egész biztos emelkedhetsz a ranglétrán. Tekintheted ugródeszkának is.
Hívd fel őket, kérdezz rá, mert így senki sem tud konkrétumot mondani. Az ilyen érdeklődő telefonoknál nem feltétlenül szükséges bemutatkozni, elmondják ők anélkül is. :)
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e valaki aki a Lidlnél dolgozik/dolgozott, esetleg ismerettségi körben a központban?
Pénzügyes/ könyvelő pozícióban.(a bolti pozíció nem releváns)
Mik a tapasztalatok?
Segítségeteket köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Elkezdtem dolgozni a Lidl-be! Kinek mi a tapasztalata/véleménye a Lidl termékeiről a dolgozókról... stb.?!
- Mosópor váalsztás. Lidl mosóporok?
- Nálatok ki otthon a pénzügyes?
- Pénzügy tanárt/vagy pénzügyest keresek Szegeden sürgősen értékpapír házifeladat megoldásához.
- Mik a tapasztalatok Burger Kinges manageri állasról? Kaptam állásajánlatot, de nem merek váltani a biztos munkáról a bizonytalanra
- Polcszervizes állásról mi a véleményetek?