Libero és Pempers pelusok zacskóján található nyuszi ill. maci melyet láthatóan ki kell vágni és pontok vannak rajta.Mire jó? (tudásbázis)
Nem a nyuszikat kell beküldeni hanem a vonalkódokat amiket ugyanugy olló jelzi hogy ki kell vágni!Be kell küldeni a libero klub címére és ők jóváírják a pontokat a lebero.hu-n a neveden!
Mi is úgy jártunk hogy a nyuszikat vágtam le és küldtük be, de hiába vártam a pontokat nem érkeztek meg,majd írtam nekik levelet hogy nem érkeztek meg a pontok,erre ők mondták azt hogy nem a nyuszifejeket kell beküldeni mert már változott a rendszer!:-( kb 20 pontom veszett kárba e miatt!!! :-(((
Figyeljetek oda mit küldtök be nehogy úgy járjatok mint mi...
Szia!
Sajnos több hónap is eltelik mire postázzák. A nyuszis kézbáb kb. 3 hónap múlva jött meg a kérdőív visszaküldése után.
Csak az a baj, hogy sokára postázzák. Legalább is nekem.:(
Jelenleg a Pampers-től nem lehet semmit sem kapni a jelekért, pedig úgy tudom, hogy régen elég jó értékes dolgokat lehetett beváltani.
Elvileg kellett egy levelet kapnod a Liberótól, amit a kórházban átvett talán Felicitas-os csomag aláírásakor megadott címedre postáztak, amelyben egy kérdőív volt, egy kis levélkével és talán pelenka mintával. A kérdőívet ha kitöltve visszaküldted akkor regisztráltál. Azután rendszeresen küldenek leveleket pelenkamintákkal és játéklehetőséggel.
Először 5, majd kétszer 10-10 Libero bélyeget , nyuszit kell visszaküldeni a különböző ajándékokért. Elsőnek egy Lamaze csörgős, rágókás teknőst kaphatsz, majd egy textil könyvecskét, végül pedig egy nyuszis kézbábot.
Szia Hanna0707!
A Libero pelusokon található nyuszikat ajándékokra lehet beváltani. Menj fel a libero.hu-ra, ott többet is megtudsz.
Én is gyűjtöttem. Pár hete kaptuk meg az utolsó ajándékot.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a portálon található trófeagyűjtőkről és skalpvadászokról??
- Hol találhatok Zrínyi matematikaverseny feladatokat?
- Hol találhatom meg azt a nőt aki hozzám illik?
- Hogyan találhatok olyan kiadó 2 szobás lakást, ahol max.2-en lennénk és a macskáimat is elfogadják?
- Beírattam ugyan oviba, de előre láthatóan az első héten ki kell vennem...
- Vajon jól állna nekem a képeim közt található rövid haj?