Levosert spirál (beszélgetős fórum)
3. nana06 (válaszként erre: 2. - 5236d12e25)
2018. aug. 19. 20:56
Köszönöm hogy megosztotta d a tapasztalatodat. Azóta èletem az orvosom, talán rendeződött a helyzet. A barnázásom mèg megvan, de azt mondta Legyek türelmes. Hát meglátjuk...
2. 5236d12e25
2018. aug. 19. 04:26
Nekem nincs jó tapasztalatom a levoserttel. 9 hónapig szenvedtem vele. Minden hónapban begyulladtam, 3 hónapig idegentest érzésem volt. 7 hónapot zsinorban véreztem még gyógyszeres pucolás mellett is. Hol csak pecsételtem hol dőlt belőlem szünet nélkül.Utóljára 39 fokos lázzal már ki se tudtam kelni az ágyból 3 napig, na ekkor vetettem le.. ha úgy érzed nem okè menj vissza a dokihoz
1. nana06
2018. aug. 12. 05:18
Sziasztok! Elèg kellemetlen a kérdésem, de sajnos az orvosomat nem èrem el. Kedden tette fel a spirálomat. Aznap eléggé görcsöltem. Másnapra ez elmúlt, kicsit feszült a hasam, de más problémám nem volt. Viszont csütörtökön éreztem hogy valami nem okès. Rettenetesen viszkettem, ha pisiltem égetett. Nincs folyásom. A doki említette hogy előfordulhat ilyesmi, de azt elfelejtettem kérdezni h hogyan kezeljem. Rettentő kellemetlen az egèsz. Most Canesten kenőcsöt használok, de azóta vèrezgetek. Vettem pro +feminát is a hüvelyflóra visszaállìtására. Idegesít ez a vèrezgetès. Ha hétfőn se èr èn el az orvost akkor hova menjek? Nőgyógyászatra? Vagy ez normális? Volt valakinek ilyen?