Leválasztotta magát a lányom, de azóta nem jött meg a menstruációm. Meddig normális, hogy késik? (tudásbázis)
Köszi a válaszokat!
Legkésőbb pénteken tudok, mert ma már nem érek el gyógyszertárba, holnap meg de-őtt lesz.
A másik foggátlót még nem kezdtem el, mert azzal meg meg kell várni, hogy megjöjjön.
én a helyedben tesztelnék még
aztán ha negatív, akkor csak várnék
lehet, hogy a két eltérő fogamzásgátló miatt zavarodott mega ciklusod
Sziasztok!
December elején voltam éves szűrésen, akkor még semmi gond nem volt. Viszont rá pár napjára a kis 15hósom leválasztotta magát kb akkor mikor meg kellett volna jönnie. 7hónapos volt mikor először megjött, majd szépen minden hónapban volt pici (fogamzásgátló tabit szedtem szoptatás alatt is, ami volt levél befejeztem), majd két ünnep közt voltam dokinál más típusú fogamzásgátlót iratni, közben rákérdeztem erre is. Akkor megnyugtatott, hogy ez még normális. Csináltam előtte tesztet is, de akkor az negatív volt. Annyi változott, hogy közbe közbe picit fáj a hasam alja. Valaki volt már így? Vagy egyáltalán meddig normális, hogy nem jön meg? Én hülye azt elfelejtettem megkérdezni.
Köszi, ha elolvassátok, illetve, ha válaszoltok is!
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak a lányommal, hogy ne hánytassa magát?
- 2, 5 éves lányom pár hete minden éjjel kb 2 oránként felébred és ordit dobálja magát, még megnyugtatni sem tudom mert ellök, mi lehet vele?
- 15 hónapos a kislányom -még szopizik - 3 napja késik a menstruációm, lehetek várandós?
- Van egy 7 honapos lányom decemberben, és januárban megjött a menstruáciom, most kimaradt.Lehet azért mert még szopik a kicsi, mit gondoltok?
- Miután sokáig szedtél bizonyos fogamzásgátlót, nem áll be magától a ciklusod, és nem jön meg a menstruációd. Találkoztatok már ilyesmivel?
- Méhen kívüli terhességem volt, ami magától felszívódott. Menstruációszerű vérzésem volt a 7.5 héten.Mikor várhatom a köv. menstruációt?