Létezik valamiféle kapszula női libidó növelésére? (tudásbázis)
Sziasztok, pasiként a véleményem ...
Akkor minden jól működik, ha mindkét fél odafigyel a másikra! Lehet, hogy ritkábban de annál szenvedélyesebben kell hozzáálni, új dolgokat kipróbálni, felkelteni a vágyat.
Olyan mintha újra udvarolni kéne a partnernek!
Ja és nagyon fontos a türelem!!!
"bocs, hogy beleszoltam"
Rózsagyökér+Ashwaganda kivonatot érdemes megpróbálni.
Ha nincs szervi oka akkor érdemes a lelki hátteret megnézni,hogy mi okozza.
Ez egy hosszú folyamat is lehet egy pszichológussal,de ha lelki oka van,ott semmilyen gyógyszer nem fog hatni.
Tapasztalatból tudom sajnos.
Nyilván mindennek lelki oka van. Pl. a tyukszemnek meg a vérhasnak is.
Nézess hormonszintet. Ha pajzsmirigy alulműködés, lehet pótolni a pajzsmirigy hormont. Meg nyilván a többit is.
Tragédia, ha a libido enyhe, akkor máris a pajzsmirigy - hormon? Szegény pajzsmirigy a hibás mindig? Itt hamar orvoshoz, akár műtőbe küldenek az "okosok". Szerintem nem kívánod az illetőt, vagy nézz sex filmeket. Gondolj arra akit kívánsz. Az már fél "afrozidiákum"!
[link] › cimkek › afrozidiakum
"Vagy akár az is, ha nem megfelelő a partner."
Ott a pont!
Kapszula helyett inkább menj kivizsgálásra. Hormonális eltérés is lehet ok. Pajzsmirigy alulműködés, prolaktin emelkedés (hipofízis adenoma miatt pl.), tesztoszteron gondok, stb. Nem vagyok orvos, de ne fedd el az okot kapszulával, ha esetleg kezelhető.
Illetve lelki háttere is lehet. Vagy akár az is, ha nem megfelelő a partner.
A kérdésedre a válasz: igen, létezik (google)
Tapasztalatom nincs.
További ajánlott fórumok:
- Van valamiféle recept arra, ha iker babákat szeretnék?
- Jár valamiféle kedvezmény szakértői bizottság alapján megállapított diszlekszia, diszgráfia után?
- Tud valaki valamiféle olyan szert...."tablettát"amitöl nem vagy éhes:-)?
- Szerintetek von valamiféle szankciót maga után az, ha valaki egy elhunyt ember telefonját éveken keresztül úgy használja, mintha élne?
- Szedtek valamiféle antidepresszánst?
- Létezik olyan, hogy csalántea kapszula?