Alexandra könyváruházban ma láttam egy ugyanilyen könyvet, mint ez csak más írta (sajnos a nevét nem jegyeztem meg) és a címe:90 napos diéta.Fényképes, receptes nagy alakú.2990 Ft
Én kb 4 éve csináltam végig először a 90 napot(kb 35 kg-ot fogytam vele), akkor még szakácskönyv formájában sem volt róla semmi. Azóta még kétszer csináltam meg 45-45 napot, de csak a józan paraszti észre hagyatkozva.Nagyjából úgyis lehet tudni melyik étel hová tartozik.
Nekem három receptkönyvem van a 90 naposhoz. Kettőt Szepessy Vilma írt, és nagyon jó, könnyen elkészíthető receptek vannak benne. Ezek drágábbak, 3-4000 forint körül vannak, de nagy alakú, fényes lap, színes fotók. Igényes nagyon. A harmadik egy sorozatból való (talán Receptvarázs? most nem tudom megnézni, nincs itthon a könyv), "vécépapírra" nyomott, talán 300 forintba került. A receptek ebben is jók szerintem. Bookline-on megtalálod mindhármat.
Persze, hogy létezik! Manapság már mindenről találsz könyvet, de a helyetekben nem próbálnám ki... Őszintén lenne időtök azt és akkor enni, amit akkor és ott ír a könyv? ... Ugyan már...
Nincs róla könyv, már én is kerestem korábban. De az alapszabályok le vannak írva itt is, a többi dolog pedig szájhagyomány útján terjed. Nézz be a fórumokba, plusz ajánlani tudom a 90naposdieta.gyakorikerdesek.hu oldalt.