Lelki köldökzsinór - Kapcsolatteremtés a babával az anyaméhben (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Én most olvasom a könyvet.Lenyűgöz!Kutatások hihetetlen eredményein sokat gondolkodom.Hiszek a leírtakban.Csodálatos dolog ez.Boldog vagyok,hogy nemsokára én is anya leszek.
És tényleg!Én is jártam már úgy,hogy egész nap magam voltam itthon,s amikor hazaért a férjem a munkából a kislányunk egy hatalmasat moccant a hasamban!Meghallotta az apukája hangját...
Ez nagyon érdekes!Én is hiszek benne!
Én is szoktam beszélgetni a babámmal meg az apukája is és tényleg kialakult már az a bizonyos kötődés közöttünk!Pl.A papája ált.8-4-ig dolgozik mikor elmegy mindig elbúcsúzik tőle is és erre ő ugy szokott reagálni,hogy elkezd mocorogni.4 órakkor meg mintha megérezné hogy jön haza elkezd szintén ugy mocorogni.Pláne mikor meghallja az apuci hangját!
A pszichológusok és a kutatók már régóta tudják, hogy jóval azelőtt, mielőtt megpillantanánk a napvilágot, rengeteg tapasztalatot szerzünk.
- Japán tudósok szerint szociális, testi és szellemi képességeink egyharmadát az anyaméhben eltöltött időszak határozza meg.
- Amerikai magzatkutatók megfigyelték, hogy Emberke már a negyedik hónaptól hall mindent.
- Emberke már öt hónapos korában találkozhat a zenével. Michel Clemens pszichológus megállapította, hogy a parányi fülecskék előszeretettel hallgatják Vivaldi és Mozart lágy, fülbemászó melódiáit. A tudósok az ilyen praenatalis hatásokat a muzikalitás és a lelkialkat szempontjából legalább olyan fontosnak tartják, mint a genetikailag átörökített tulajdonságokat.
- A magzat sokáig csak az anya hangját hallja, de a hatodik hónaptól már az apa is felveheti vele a kapcsolatot. Ebben a szakaszban „bemutatkozhat” neki, beszélhet hozzá, és a mama hasán keresztül simogathatja is.
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- A menyem május végén fog szülni. Fontolgatjuk a köldökzsinórvér levételét. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
- 6 hetes tápszeres babával kapcsolatos tapasztalatokra lennék kíváncsi