Leforráztam a csuklóm, igényel orvosi ellátást? (tudásbázis)
A tojás, tejföl, liszt nagyanyáink nem túl jó módszerei voltak.
Hideg folyóvíz, és utána First spray a legjobb.
legközelebb legyen a konyhába egy kibontott liszt
és ha leforázod magad azonnal dugd bele az égett részt és 10 percig legyen a lisztben
lényeg az azonnal
és akkor másnapra semmi nyoma nem lesz
ezt jól jegyezd meg. LISZT és azonnal
én a nyakamra fröccsent zsirt is ezzel múlasztottam el, konyharuhára szortam a lisztet és oda fogtam
párom leégett hátát úgy gyógyitottuk, hogy az ágyra teritett türülközőre szortuk a lisztet és ráfeküdt, reggelre sokkal jobban lett és tudott aludni
szóval sokszor használtuk már
Szia!
Nekem tegnap az egész kézfejemet sikerült leforráznom. Estig hűtöttem egy konyharuhába tekert fagyos zöldbabbal, és ma semmi baja, pedig nagyon fájt és piros volt.
Víz alatt kell tartani ilyenkor azonnal. Nem tudom, hogy milyen mély az égés. Ha van aloe verád akkor a nyákjából kenj rá, az sokat fog segíteni
vagy aloe first is megteszi
Hűteni kell, akár 10 percig is a vizet folyatni rá.
Ha hólyagos, akkor pedig fordulj inkább orvoshoz.
Vannak mindenféle házi praktikák, de azok addig hatásosak, míg nem súlyos a sérülés.
A lényeg, hogy első lépésként hűteni kell.
További ajánlott fórumok:
- A barátnőm egy éve nem fizet tb-t.Azóta nem is vett igénybe semmilyen ellátást.Most mégis követelik rajta az elmaradt összeget.
- Főállású anya gyermeke igénybe veheti-e az egésznapos óvodai ellátást?
- Magyar állampolgár, német betegbiztosítással kap-e Magyarországon ingyenes ellátást?
- Ha valaki maga után fizeti a TB ellátást, annak hogyan kell GYED-et igényelni!
- Hol kell igényelnem azt a kártyát, mely az unió országaiban sürgősségibetegellátást biztosít?
- Hol kell igényelni az ingyenes bölcsödei ellátást?