nem tudom, h működik-e hogy forgalomból kivonatni, majd visszahelyezni a kocsit... ezt az imént olvastam valahol... de hogy ez mennyi plusz ktg, nem tudom. lehet, mire ezt kifizeted, ugyanott vagy, minthogy kifizeted a magasabb biztosítási díjat.
nem hogy fordulópontkor, hanem ELŐTTE 30 nappal kell felmondani.
Drága tanulópénz lesz :/
de nem véletlen van ez így kitalálva...
Mindenesetre legközelebb legyél előrelátó. én év elején meg szoktam csinálni az előkalkulációt, és úgy 90 nappal előtte ki is szokta küldeni a netr!sk a szerződést. és onnantól kb heti 2x bombáz e-mailben, emlékeztetve, hogy lustadögvagycsináldmár...
Szerintem tök egyértelműen leírtam, hogy lecsúsztam a fordulopontról...Szóval év közben van! Olyat nem lehet csinálni, hogy lemondom az előzőt, kifizetem ezt a pár napot és újat kötök máshol?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.