Lassan 5 éves kislány a Találd ki! Extra társassal tud játszani? (tudásbázis)
Igen,mi akkor vettük meg a Scrabble-t 3 ezerért,és a Mesterek Labirintusát hasonló árban,meg egy lego társast szintén 3 ezer körül-sokat vásároltam-vagy 7 dobozzal:DD
Most a Scrabble majdnem 10 ezer :OO Netes áruházban 5700
A Kökin voltam,és dobtam egy hátast az áraktól.
A Monster High baba 13 ezer-nem semmi:OO
Ehhez képest a webáruházban 7-ért megkapod akciósan.
Úgyhogy az embereket rendesen palira vették most:O
Főleg,hogy a kuponokat két részletben kell levásárolni,és a vásárlás értéke minimum 7500.
Akkor már nyertél vele 1200 forintot:)
Megvetted?
Ja,és a Tescoban a legdrágábbak a játékok,úgyhogy nem biztos,hogy jól jár vele az ember,ha ott veszi meg.
Mert a neten 6 ezerért már kapható-és,ha jól emlékszem,majdnem 10 ezerbe került-ha abból lejön a negyven százalék-pont hatezer.Tehát,ugyanott vagyunk,mint egy netes vásárlásnál:OO
Érdemes több helyen tájékozódni az árakat illetően.
Mi is ott vettük tavaly,mikor az 50 százalékos akció volt.
Kettőkor érkeztem,és jó,hogy levettem a polcról,mert pár perc múlva jött két Tesco alkalmazott,valamit beszélgettek a társasról,hogy ez nem jó,és az összeset leszedték a polcról-utána már nem is kerültek ki többet.
Mind találgattam,hogy vajon,miért vitték vissza a raktárba:OO Mi lesz,ha a kasszánál is visszadobják:O
Szerencsére el tudtam hozni.
Aztán,mikor karácsonykor kibontottuk,akkor láttam,hogy lengyel nyelven van az egész.
De így is játszható.
Tud-tavaly vettem a fiamnak karácsonyra,és az akkor még 5 éves lányommal játszottuk:)
Ráadásul,lengyel nyelven van-:OO
Nagyon jó,élvezetes játék:))
További ajánlott fórumok:
- Lassan három éves lesz a kislányom és sajnos egyre türelmetlenebb vagyok vele ami iszonyatos lelki teher számomra. Mit tehetnék?
- Másfél éves kislányom lassan egy hete lázas, antibiotikum mellett. Más is elkapta ezt a makacs vírust?
- 5 hónapos kislányom lassan gyarapszik, mit tegyek?
- Lassan szeretnénk testvérkét 5éves kislányunk mellé, de ő hallani sem akar róla! Tud valaki valami jó praktikát erre?
- 7-8 éves kislány mivel szeret leginkább játszani?
- Hogyan kell játszani a Topple egyensúlyozós társassal?(nincs magyar leírás)