Lánykérés formái (beszélgetős fórum)
15 éve volt.
vettem egy szál rózsát, és elmentem az anyósomékhoz.
elővettem, azzal a mozdulattal el is ejtettem. utána kaptam, kézzel lábbal, arrébb rúgtam vagy 3 métert.
eltört.
ezek után azt mondtam hogy:
-tetszik tudni miért jöttem.
-igen.
-akkor jó. majd hozok másik rózsát.
nem vittem, de a lányát adta.
Mi 6 éve éltünk már együtt, mikor egyik este beszélgettünk. Valami monológot nyomott le, félig oda se figyeltem ;-)
- bla, bla, bla, és szeptemberben a terveim szerint tartunk egy eljegyzést.
Majdnem leállt a szívem. :-DDD
Kérdeztem tőle:
- Ez most leánykérés akart lenni?
Erre ő:
- Igen.
Erre én:
- Akkor igeeeeen! :-)))
Szóval nem volt vörös rózsa, letérdelés, sőt a gyűrűt is együtt választottuk ki és rendeltük meg, tehát semmilyen meglepetés nem volt. Bár szerintem ennyi idő után, meg a mi habitusunk mellett ez bohóckodás lett volna.
Egyébként akkor 23 éves voltam, a (mostmár)férjem meg 27.
Erre rá 3 évre házasodtunk össze és idén vagyunk 15 évesek. :-)
Sziasztok!
Röviden az én lánykérésem: Már két éve jártunk együtt, mikor elkezdtünk "hülyéskedni", hogy mi lenne ha komolyan folytatnánk. Erre én azt válaszoltam, ha meg akarja kérni a kezem, akkor 1999 dec 31-én megteheti 24:00-kor, hisz úgyis jön a "világvége" :)))) Persze a szülők kifigyelték, és mondták, hogy szó sem lehet róla, hogy kettesben, stb. így elkezdtük szervezni a bulit karácsonykor, mindkettőnk szűk családjával. Egyszercsak ledöbbentem, (mikor már mindent megszerveztünk), hogy még meg sem kérte a kezem?????? Erre elvitt vacsorázni, volt rózsa meg minden, és az apetitif után feltette a nagy kérdést!!! Mire belém bújt a kisördög, és azt mondtam, hogy a desszert után választ kap. :))))) Szegénykém utólag elmondta, hogy alig tudott enni valamit, végig gombóc volt a torkában... :) És immár 7 éve boldog házasságban élünk. :)
No, az enyémmel nem mentek sokra!!
Amikor a kedvesem megkérdezte, hogy mikor költözök hozzá, én azt válaszoltam, hogy az esküvőnk napján!
A következő kérdése az volt, hogy mikor legyen az esküvő.-Hát ez nem túl romantikus, de hatékony megoldás.Ennek már 17 éve.
Sziasztok!
Kérlek Titeket, hogy írjatok ötleteket lánykéréssel kapcsolatban? Milyen kreatív helyzetekben lehet megkérni egy lány kezét?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kérték meg a kezedet?Vagy milyen lánykérést szeretnél?
- MINDEN, ami lánykérés
- Elszúrtam a lánykérésemet?
- Elszúrtam a lánykérésemet-2
- Roma hagyományok - Tudja valaki, hogy milyen szokások vannak a lánykéréssel kapcsolatban?
- Milyen érdekes, szokatlan, meglepő, vicces vagy éppen kellemetlen megismerkedési, lánykérési story-kat ismertek?