Lányból meleg fiú akar lenni! (beszélgetés)
Ma már olyan snassz egyszerűen heterónak lenni. És mi mást csinálhatna az ember lánya, ha akármit tesz is, csak a pasik jönnek be neki, de nem akar olyan unalmas lenni, mint az előző generációk? Átműtteti magát meleg pasinak.
Bizonyára kirekesztőnek titulálnak páran, de ez lesz abból, ha a nem normálisra is azt kell mondani, hogy normális - csak más. A tinik meg mindig másak akartak lenni. Most meg még másabbak.
(Senkivel semmi bajom, aki más, attól ő még nem nemnormális, csak nem normális.)
Egyetértek!
Nem kell mindent személyesen megtapasztalni...
Na ne essünk túlzásba. Én rendszeresen olvasom, de nekem sosem tűnt komoly magazinnak. Olyan könnyű limonádé egy kis pszichblablával vegyítve.
A bulvár is jó dolog, csak nem kell komolyan venni! Mint ahogy az egész magyar médiát sem :)
Neki a műtét minden vágya. Olyasmire gondoltam, hogy szerintem nem a nemi identitásával van baj, hanem skizofrén, vagy ilyesmi. Valakinek képzeli magát,de ő maga se tudja eldönteni minek. Ezt régen zárt osztályon kezelték, mostanában gyógyszerrel. Csak annyit írnak a cikkben, hogy a pszichiáter nem támogatja a műtétet. Arra is kíváncsi lennék, hogy ő
mit mond, mint szakember.
ha-ha
ez jó!
:)
- anyuka, önnek kisfia vagy kislánya van?
- majd ha felnő eldönti!
Én is így gondolom. Azt mondja milyen jó neki, mert a szülei és testvérei elfogadják, hogy ilyen.
Az is milyen perverz lehet, aki ilyen emberrel együtt jár.
ez nekem magas
nem értem én a lélek rejtelmet:/
Istenem...
Hihetetlen némelyik barom már mit ki nem talál.
Inkább kötötték volna az ágyába és megvárták volna, míg elfelejti. :D
Nem vagyok a melegek ellen, a transzszexuálisakkal sincs semmi bajom, de az túlzás!!!
Tegnap olvastam egy cikket a N.L.Psziché magazinban.
Egy lányról szól, aki férfinak érzi magát és nemátalakító műtétet akar. A pszichiáterek nem adtak javaslatot, mert szerintük nem igazi transzszexuális. A legnagyobb baja meg az, hogy eddig csak lányokkal volt kapcsolata, pedig ő meleg fiúnak érzi magát, de azok elhajtják. A szülei helyében én elmegyógyászhoz vittem volna, ez már tényleg beteges! Vagy ilyen ez a mai világ, és én vagyok maradi? Vélemények?
További ajánlott fórumok:
- Rákosnak lenni, élni akarni!
- Tinilányból anyává lenni és mindezt egyetlen férfi mellett…
- Mit jelent az a szó hogy impozáns? Tud meleg családias otthon lenni egy impozáns épület?
- Milyen melegnek kell lenni a tejnek az élesztőhöz?
- Várom már a szandálszezont, utálok melegben zárt cipőben lenni.
- Házi tehénsajtot vettem, de sütésnél pl. melegszendvicsnél, nem folyik. Ilyennek kell lennie?