Laminált padló enyhén felhólyagosodott a száradó ruhából kicsöpögő víztől. Hogyan menthetem meg csere nélkül? (tudásbázis)
Ez legalább véletlen volt.
Egy barátnőm az újonnan beszerzett gőztisztítóval takarította a szintén új laminált padlót...
Azt mondja, csak egy sarokban lett hullámos, mert észrevette még időben.
Hát, nálunk is kicsöpögött egyszer, a padló elkezdett hasonlítani egy vidámparki hullámvasúthoz. Nyár volt, az egész röpke 3 hét alatt kiszáradt, és kezdett lelohadni.
Aztán sokkal kevesebb vizet sikerült kiönteni, pont oda, és ismét hullámvasút lett a vége. Kész élmény volt végigmenni a konyhán, ingyen vidámpark!
Szóval majd kiszárad, de hosszú távon csere, addig is lehet rajta fel-le csúszkálni!
Alá kellett volna tenni valamit.......végülis már mindegy. :)
Az ázott lam. padló a későbbiek során dohos, penészse lehet, úgyhogy sajna csere.
Köszi. :)
Hidd el, ha lehetett volna, centrifugáltam volna :)
Nehéz megmondani.
Nem tudom, egy kicsavart 135*125-ös anyagból mennyi tud kicsöpögni?
Talán 1 dl...
centrifuga.....hogy ne csöpögjön a ruhából a víz.
Sajnos, csak cserével lehet megoldani.
A legtöbb szak-oldal azt javasolja, hogy a károsodott részt cserélni kell, és hogy jó szakember láthatatlanul meg tudja oldani.
Ezért is érdemes eleve valamivel többet vásárolni, hogy ha kell, legyen később.
Remélem, lesz itt valaki, aki már járt így, és tud tanácsot adni.
EGy helyen olvastam azt, hogy kicsit át kell nedvesíteni a felületet újra, és nehezéket kell rátenni, akkor kisímul.
Ez igaz?
Esetleg egyéb tipp?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek hogyan menthetem meg a lakásomat az árverezéstől?
- A torta formát kivajaztam és kicsöpögött a sütőbe tiszta füst minden. Nem így kell?
- Gyomírtóztam és a combomon egy kisgyerek tenyér nagysában van egy piros folt, felhólyagosodva. Mivel kezeljem le? Tud valaki segíteni?
- Megégettem ma a kezem és felhólyagosodott, viszont nyers hússal dolgozok nap mint nap, érdemes-e munka közbe bekötnöm valamivel?
- Műbőr(kabát) felhólyagosodása
- Az erkélyen maradt a szilveszterről maradt egész üveg pezsgő...megfagyott!Hogy menthetem meg, hogy ne robbanjon fel?