Lakásfelújítás egyedül, hogyan? (beszélgetés)
Ajánlom ezt az oldalt azoknak, akik szakembereket keresnek.
Anno, innen sikerült az ajtó- és ablakrácsok elkészítésére szakembert találnom.
Abban kérek segítséget, hogy vén fejjel (50 év felett) kerültem most olyan helyzetbe, amilyenben még eddigi életem során nem voltam. A történetem röviden: férjem elhagyott, a közös lakást a fejem felöl, lábam alól eladta. Vettem egy kis garzont, ami sajnos nagyon lepusztult állapotban van. Több, mint 20 éve nem nyúltak a lakáshoz. Minden, de szó szerint értsétek, hogy minden le van amortizálva, és nem is kicsit.
Most, hogy a devizahitelesek visszakapnak egy kisebb összeget, én is várományos vagyok. Sajnos csak szeptember után, mert a hitelt folyósító bank, elsőnek az élő szerződéssel rendelkezőket fizeti ki, és ha ez megvan, akkor jönnek azok, akik visszafizették már a hitelt.
A kérdésem ezekkel összefüggésben az lenne, hogy van-e ma MO-on olyan iparos, esetleg vállakozás ami több területet felölel (vízvezeték szerelő, kőműves, burkoló, stb.)aki nem vág át egy egyedülálló nőt????!!! Vagy kézzelfogható a referencia, azaz beszélhetek személyesen azokkal, akiknél dolgoztak! Tud-e valaki nekem ebben segíteni, van-e ilyen címe. Nem kell kiírni, jöhet priviben is.
Előre is köszi, ha van
További ajánlott fórumok:
- Jó szakember lakásfelújításhoz - kit kerüljek el?
- Olyanokkal beszélgetnék, akik mostanában lakásfelújítást végeztek :)
- Akik jártasak lakásfelújításban és hitelfelvételben segítene?
- Életem Ausztriában 10. – A Kistökös és a lakásfelújítás
- Lakberendezéshez, felújításhoz segítség! (Minden ami egy lakásfelújításhoz szükséges...)
- Fél szocpol lakásfelújításra! Lehetséges?