Kutya a kertben (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kutya a kertben
Szia,ajánlom hogy amikor gezdi végezni a dolgát akkor gyors vidd ki hogy ott végezze el!
Írj hogy sikerült-e!
Üdv:szelva
www.futrinkautca.hu
brit pásztor fajtamentők
De a google-ba írde be, hogy kutyamenhelyek, és rengeteget találsz:)Remélem segítettem.
Nekem is menhelyről van kutyum:)
a kutyások ide címűt tartjuk életben mostanában:)
egyébként szia liza4:)
Detto Liza4!
Cupp Mindenkinek!:))
Sziasztok,
már rég jártam erre nem volt netünk. :(
Remélem minden kutyus és gazdi jól van.
Szerintem nem vagytok még elkésve.
Ébredés, kaja és játék után általában pisilnek, akkor legyen kint mindenképpen, te meg figyelj és kapd el a pillanatot!
A szobatisztaság..... Hiába dícsérem meg, ha kint végzi a dolgát véletlenül....mert általában, kint nem, és ahogy beérünk....akkor. Bár, annyira nem érdekel a dolog(talán ez is baj), mert igazából ő kinti kutyus lesz. De, persze, bejöhet a lakásba is, mert nem szeretném, ha elszokna tőle, mert szerintem, ha télen hideg lesz nagyon kint, akkor azért be fogom engedni, főleg éjszakára.
Hiszen, még csak 6 hónapos lesz decemberben.
Viszont, ha erre gondolok akkor meg jó lenne mégis csak, ha szobatiszta is lenne.
A pincseremnél anno úgy csináltam, hogy két óránként vittem ki, még éjszaka is....két napon keresztül.
Lehet megint ezt kellene csinálnom....
Igen. :)
Ez most a modern, de nekem van két darab fenntartásom a dologgal kapcsolatban: 1) szerintem nem müködik minden kutyával, bár örülnék neki, ha megcáfolnának 2) az emberek nagyon kis százaléka alkalmas arra, hogy így nevelje a kutyáját... szerintem ehhez kell egyfajta ösztön, képesség és rengeteg tapasztalat
Nem túl magas???? Vagy csak a videón tűnik úgy?
Én valami kicsi vippetre gondoltam volna, csak a színei elbizonytalanítottak.:))
De, akkor tévedtem.:)
Nagyon jó volt! Milyen ügyesek, mind a lány, mind a kuttyok! A kisebbik az milyen kutya? Van tippem, de nem akarok butaságot írni.
Nagyon kis édes.:)
További ajánlott fórumok:
- Mit érdemes termeszteni egy 700 négyzetméteres kertben?
- Hol tehetek panaszt a szomszéd kutyája ellen, átmászik a kerítésünkön, és sok kárt tesz a kertben és itt zabál állandóan.
- Miért rágják meg a kutyáim a kertben csak kifejezetten a tujákat?
- Spániel kutyát lehet non-stop a kertben tartani, vagy be kell engedni a lakásba?
- A kutya megtanítható arra, hogy a kertben és az udvaron egy helyre végezze a dolgát?
- Milyen kertben tartható kis méretű kutyát javasoltok?