Kupakgyűjtés (beszélgetés)
Sziasztok! Székesfehérváron gyűjtjük a kupakot kollégám 2 éves leukémiás kislányának.
Sajnos nem tudjuk hol van a közelben átvevőhely (aki tudja, kérem írjon)!
Köszönöm!!
Erika
Drága fórumosok: én neki gyűjtöm a kupakokat
ha ti is csatlakoznátok a kupakgyűjtők táborába örülnénk neki!
Nekem is van egy szatyor kupakom, ha kell még!
m.macimama@gmail.com
Sziasztok!
Van egy zsáknyi kupakunk Bp 13.kerületben, elszállítani nem tudom, nincs autónk, kismamaként nem szeretnék bkv-n cipelni sem. Ha van valami közeli leadóhely, talán be tudok szervezni valakit segíteni, de ha érte tud jönni, akit érdekel, még jobb.
Privát üzenetet írhattok ide, december végéig gyűjtünk.
Sziasztok!
Régebben gyűjtöttük a műanyag kupakokat az iskolában, de az a vállalkozó, aki átvette évekkel ezelőtt csődbe ment. Azóta átadjuk jótékony célokra. Jó lenne megint pénzt csinálni belőle, mert nagyon kellene. (jutalomkönyvek, stb...)
Nincs használható ötletetek, hogy ki venné át, aki fizetne is érte?
Előre is köszönöm!
Több doboznyi pet kupakot gyűjtöttünk össze, ha valaki el szeretné vinni, az szóljon!
krisztipe@citromail. -hu - n lehet érdeklődni
Tudjátok, azért ez a kupak-ügy igen szomorú. A postaköltség többe kerül, mint amit a kupakokért kapnak... Jobb lenne a postaköltséget egy számlára utalni. Mindenki jobban járna.
Megjegyzem, van több kis rászoruló, akinek van számlája.
Kedves Gabbranc!
Most akkor mi van a kupakokkal?
Nem válaszoltál a megkeresésre...:(
Mi is gyűjtjük egy beteg kislánynak,de mi Győr mellett lakunk!
Esetleg ha nyár végéig gyűjtenéd még,akkor én kifizetném a postát ha kéred és elküldhetnéd nekünk!
Sziasztok!
Én Szegeden vagyok és már 3 nagy szatyornyi kupakot gyűjtöttem. Szeretném ezen a környéken valakinek odaajándékozni, jótékony céllal.
Köszi a segítséget.
Igen mi gyűjtjük!Szeptember végéig!
kriszti
Kedves nénik, bácsik és gyerekek!
Fekete Mónika vagyok, 12 éves tényői kislány!
Sajnos a sors nagyon rossz életet szánt nekem! A mindennapokat egy babakocsiban töltöm, mert a betegségem révén a csontjaim minden apró mozdulatra eltörhetnek!
Üvegcsontjaim vannak, amik nem nőnek és ez által a szerveim növekedését is meggátolják!
Most lehetőségem nyílt egy őssejt beültető műtétre, de
Sajnos a műtét anyagi költségeit egyedül nem tudjuk előteremteni! Bár szüleim minden áldozatot meghoznak értem, de ez a műtét nagyon drága és az ő anyagi lehetőségeiket messze meghaladja.
A tényői általános iskola tanárai és diákjai és a faluban élők mind-mind nagy segítséget nyújtanak nekem a gyógyulásban.
Az iskola kezdeményezésére elkezdődött a műanyag kupakok gyűjtése, amelyek leadásából pénzhez juthatunk! Ezért örökké hálás leszek mind az igazgatónőnek Máté Melindának, mind az iskola tanárainak és minden iskolástársamnak!
Nénik, bácsik, gyerekek!
Szeretnék megkérni mindenkit, aki olvassa ezt a pár sort, segítsen nekem, hogy én is tudjam élni a gyerekek önfeledt életét! Másnak csak egy mozdulat a kupakok összegyűjtése, nekem viszont az életet jelenti!
Bár nem tudom majd minden önzetlen, segítőkész embernek megköszönni a segítséget, de hálás szívvel gondolok azokra, akik segítenek nekem és a családomnak, hogy összegyűljön a pénz a műtétemre!
Kérem,ha valaki tud segíteni nekünk keressen meg a fusti32@citromail.hu emailon,vagy írjon nekem privát üzenetbe!
Nagyon fontos lenne.
Köszönöm szépen!