Küldted már el a férjed, barátod cuccait összeszedve? (beszélgetős fórum)
Mindkét alkalommal menni akart.
Először a barátom 1 év együtt élés után mondta, hogy elköltözik. Segítettem neki összepakolni.
Másodszor a férjem kb 8 év házasság után elkezdett pakolni. Nem szólt egy szót sem, én meg segítettem neki. Ha akar, menjen. El is ment. De visszajött, nem tudni miért. Utána még 10 évig erőlködtem a házasság megjavításán, de felesleges erőfeszítés volt minden nap. Már elváltunk, így nyugodtabb. Meg kellett volna évekkel ezelőtt tenni.
Fogalmam sincs mi volt az előzménye a szétválásnak, nem tennék igazságot.
Minden esetre így kitenni valakit az utcára (főleg télen) szemétség bármilyen előzménye is volt az ügynek. Ha valaki az én apámmal csinálná, és sem vinném a gyerekeimet többé.
Tudom... még szerencse, hogy nem adtuk el a házat, mert annak már tervezgette a mocsok, hogy mire költi a felét... aztán majd kidobta volna aput, ő meg mehetett volna az utcára.
Most tényleg szemét vagyok, ha a gyerek összes képét meg mindent elküldettem vele, és soha többet nem engedem hogy lássa?
Apukám 56ezer ft-ot keres havonta. Úgy rakta ki az utcára, hogy olyan házba költözött vissza, ahol 4 éve nem lakik senki. Nem volt fa, nem volt kaja, semmi.
Nem hiszem hogy olcsón megúszta. Ha nem tudok kölcsönt szerezni, és fát venni, meg kaját, akkor megfagyott volna már.
Csak sejtem :)
Szemét dolog, de ha "csak" 40ezret nyúlt le, akkor még egész olcsón úszta meg apád a válást ahhoz képest, milyen pénzek el tudnak úszni :)
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék az arcommal, hogy összeszedje magát?
- Ha szemeteltem és felírták a rendszámomat, de negyed óra múlva visszamentem és összeszedtem a szemetet akkor lehetek bajban?
- Segítsetek! Hogyan lehet egy 6 éves gyereket rávenni, hogy összeszedettebb legyen, gyorsabb, figyelmesebb?
- Kérlek segítsetek összeszedni, hogy milyen költségekkel jár egy házvásárlás hitelből?
- Lehet terhesen Egyiptomba utazni? Árthatok vele a babának, ha összeszedek valalmi hasmenéses bacit?
- Igaz, hogy ha januártól íratom be bölcsibe, akkor már kisebb az esély, hogy összeszed valamilyen betegséget?