Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Krumplis pogácsa recept

Krumplis pogácsa recept

A Krumplis pogácsa hozzávalói:
80 dkg krumpli
120 dkg liszt
50 dkg ráma
3 dl tejföl
2 tojássárga
5 dkg élesztő
1,5 dl tej



A Krumplis pogácsa elkészítési módja:
Sós vizben megfőzzük a krumplit.Majd krumplinyomón áttörjük. Ha már kihűlt akkor mindent összegyurunk. Kelni hagyjuk. Ezután 2 ujjnyi vastagra kinyujtjuk.Tetejét késsel beirdalni,kisszagatni és megkenni tojássárgával.200fokos sütőben hamar kész.

Tepsibe rakáskor még kelni hagyjuk,mert különben eldől


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A krumplis pogácsa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook