Krónikus Lyme kór (beszélgetés)
Én olyan nagyon nem mondanám profinak lakost. Voltam nála, negatívnak ítélt, aztán mivel továbbra is voltak panaszaim, a Géndinosztikai Klinikán megállapították a fertőzést. Dr Esztó Klára profi.
Sziasztok.Egy volt tanáromnak szeretnék segíteni.
Sajnos az orvosok nem figyeltek oda rá, így nem a kezdeti stádiumban fedezték fel a betegséget.(Sz... rá hogy mit mond és mit mutat a vérvétel eredménye.)5 évvel ezelőtt ha az orvos rendesen ellátja a munkáját és megnézi a papírt amit a kezébe adnak, akkor most kezelhetőbb lenne a dolog.De mivel nem így történt,a tanárnőnek a napjai folyamatos fájdalomban telnek, és sajnos a fájdalomcsillapító gyógyszerek sem hatnak már.(+ folyik a per az orvosok ellen)
Arra szeretnélek kérni titeket, hogy ha bármilyen információt tudtok adni ezzel kapcsolatban,esetleg orvost aki erre specializálódott vagy van itt olyan aki ezzel a betegséggel él, az kérem jelezze nekem.
Próbáljunk meg segíteni!Ha már itt van ez a nagy csoport!
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Egyszeri vagy krónikus felfázásra mit tudtok javasolni?(Gyógyszereken kívül is)
- Van itt olyan krónikus beteg, akit kínai vakcinával oltottak? Lennétek szívesek leírni a tapasztalataitokat?
- Terhesség alatti-utáni depresszió krónikus pszichés (ill. egyéb) zavarokkal
- P3-as cytológiai eredmény, krónikus neopl. hámelváltozás. Mire számíthatok?
- Tippek krónikus álmatlanság ellen
- Csípőízületi kopásra, egyéb krónikus fájdalomra mi lehet a megoldás?