Kristálygombát le lehet fagyasztani vagy valahogy elrakni későbbre? (tudásbázis)
Szia.
Én is olvastam olyanokat,hogy igazából semmilyen hatása nincsen, csak mivel az emberek elhszik, hogy jótékony ezért úgy is érzik,hogy hat.Az biztos,hogy ártani nem árt és ha már az meber attól jobban érzi magát mert úgy gondolja ,hogy hatásos, már az is jó.
Szia!
Szerintem se gond, ha 3 naponta szűröd. Van itt a Hoxan egy másik fórum is: ott van egy hsz. ami elégé "lehúzza" ezt a gombát:(
Van, akinek nem használ, de ártani biztosan nem fog:)
Na ugye?!
Akkor meg is van válaszolva a kérdésed:)
Nekem a lötty 2 napig elég. Mert, ugye két naponta kell szűrni. Ha elosztod 2 napra, akkor 1,5 kanál cukor/nap-az semmi!!!
Szerintem, nem attól a 3 kanál cukortól fogsz hízni, ami ebbe kell:)
Egyébként, szerintem fogyihoz is jó: engem pl. rendesen "kipucol", ha érted, mire gondolok, és az étvágyam is csökkent, mióta iszom...
Szia!
Igen arról van szó, használtam, de nem sokáig csak mivel most elkezdtem fogyózni nem iszom, mivel ugye cukor kell bele, más nem issza meg, nem ízlik nekik, csak a kisfiam szereti dehát azért ő meg nem iszik meg annyit,hogy elfogyjon. Tudom, hogy élő , de anyósom fagyasztott le kefír gombát majd egy évig volt a fagyóba,aztán nem rég kivette, vagy 3- 4 adag tej pocsékba ment ugyan de mostmár telesen úgy működik mint fagyasztás előtt. Gondoltam hátha ezt is lehet fagyasztani.
Szia!
A Japán kristályról beszélsz?
Használtad már?
Én egy hete picivel több) hogy iszom, de szerintem nem rossz...
Sajnos, azt nem tudom, hogy le lehet-e fagyasztani...
Tippem: miután egy élő baktérium/gomba szervezetről van szó, lehet megsértődne, ha lefagyasztanád:) De ez nem biztos!!
További ajánlott fórumok:
- Japán Kristálygomba
- Indigó- és kristálygyerekek, avagy egy új kor gyermekei
- A kaukázusi kristálygomba tényleg gyógyító hatású?
- Befőzés-eltevés télire.. Vagy fagyasztás?
- Kaptam egy láda élő garnéla rákot, mit csináljak vele? Le szeretném fagyasztani.
- Melyek azok a készételek, amelyek birják a fagyasztást és felengedést?