Közös Star Wars mozifilm nézés (beszélgetős fórum)
A mozi nem kamu. Valamint nem gyűjtök email címeket.
Nem szép dolog másokat ismertlenül megítélni. Nem tanították ezt az iskolában? Jujj..
Neeem, itt a fórumban jelentkezel, hogy Blessi vagyok, kedves ismeretlen, mennék moziba. Aztán ő majd rádír, hogy szia Blessi, folytassuk e-mailben!
Rém izgi. A végén még fölteszem a mutatóujjam, hogy szívesen látnám a filmet. :D
Szóval email-címeket gyűjtesz. Mi célból?
Ne mondd a mozit, az csak kamu. Szóval miért?
Lehet, hogy egyszerű, de úgy látom nem csak én nem értem. De nem is ez érdekelt, hogy hova szeretsz írni, mert nem erre irányult a kérdésem.
Megpróbálom bővebben.
MI, illetve aki jelentkezik, az miért jelentkezzen, mikor anonim vagy? Semmit nem lehet tudni rólad. Te itt tudsz rólunk "sokmindent", ha más nem az interaktivitásunkból ismered a stílusunkat, a habitusunkat, az érdeklődési körünket, ergo tudsz választani. De mi hogy és mire alapozzunk, mikor csak tudunk rólad, hogy gyáva vagy, szereted a Star Wars filmeket, és többször megnézed moziban azt, amit szeretsz.
Ebben mi a gúnyos?
Ha simán beülsz egy moziba is sok idegen emberrel együtt nézel egy filmet.
Ha innen jelentkezik valaki, akkor az is idegen lesz.
Itt is idegeneket szólítottál meg.
Vagy ha ennyire szeretnéd valakinek, egy idegennek a jegyét kifizetni, akkor menj el egyedül a moziba, a melletted ülő kezébe nyomj egy 5 ezrest és mond, hogy: Boldog Karácsonyt!
Én maradok az "eredeti" régi részeknél. A legutolsót 2t bár megnéztem bevallom halvány lila f. ngom sincsbmiről szól 😅🤭🤫 annyira nem kötött le.
Nálunk karácsonykor gyűrűk ura és hobbit maraton van mindig ✌️😂 ez már hanyomány
Budapesten melyik moziról lenne szó?
Férfi mozipartner opció, vagy csak nő?
Az még elment. A Jedi visszatér volt az utolsó igazán jó rész.
A többi olyan " meg lehet nézni" kategória. De ezeknek a Disney által legyártott részeknek már semmi közük az eredetihez, csináltak belőle egy PC mesefilmet, ami még annak is gyenge.
Akkor már csak a mellette ülőt kell megkérdezni: hello, te is a vakrandira jöttél? 😀
Ha nem a sor szélére vesz jegyet, dupla esély 😎
Meg.
Amúgy ha innen elmész egy idegennel, az tök ugyanaz, mint azok az idegenek, akik ugyanarra a vetítésre vesznek jegyet, mint te.
Családdal, egyedül és új barátokkal is :-)
Megfelel neked a válasz?
További ajánlott fórumok:
- Írjunk közösen 4 soros verset! A következő 1 sorral bővítse! Az 5. látogató indítson újat!
- Keresztények fóruma! Szeretet közösségben együtt munkálkodva! :))
- Mi lett a Szex és New York mozifilm vége?
- Madagaszkár 3 mozifilm 6éves kor alatt nem ajánlott, vajon bevihetem rá a 3éves kisfiamat?
- Melyik 3 könyvcímet említették az Utazás a rejtélyes szigetre c. mozifilmben?
- Magyar mozifilmek.Ki melyiket látta és hogy tetszett?