💖💖Köszönet a járvány legnagyobb hőseinek!💖💖🥇 (beszélgetés)
Minden nap, minden percben nagy köszönet NEKIK!!!!
ŐK AZ IGAZI HŐSÖK!!!
Köszönjük mindenkinek aki ott van a "front vonalban"!
Jó lenne, ha a fizetésüket is megdupláznák vagy tripláznák, már sok környező országban megtették!
Nagyon megérdemelnék, hogy anyagi segítséget is kapnának már. Sok erőt kívánok nekik!
👍🧡👍🧡💵
Szia Epervirág!
Igen miattad és a többi önfeláldozó lelkiismeretes emberek miatt éreztem azt, hogy ez a szívből jövő köszönet és hála a legkevesebb amit tudok tenni értetek!
Közvetetten a mi segítségünk most az, hogy minél többen MARADJUNK OTTHON, hogy kevesebb legyen a fertőzött és ezáltal kevesebb legyen a munkátok.
Hálás köszönet amit minden percben, órában tesztek a rászorultakért! Ti vagytok az igazi HŐSÖK!
Köszönet a bölcs, higgadt, erős anyáknak-apáknak, akik újraszervezik a család életét és gondoskodnak arról, hogy testben-lélekben senki ne szenvedjen hiányt.
Köszönet azoknak a kistermelőknek, akik a piacbezárás után házhoz szállítással juttatják el az élelmiszereket vásárlóiknak.
Köszönet azoknak a polgármestereknek, akik az általuk vezetett település minden lakója iránt felelősséget érezve, folyamatosan és több fórumon tájékoztatják az embereket, és intézkedéseket hoznak azért, hogy fékezzék a járvány terjedését és biztosítsák a rászorulók ellátását.
És, bár elsőként és legfontosabbként mindenki rájuk gondol, én is leírom, hogy hála és köszönet azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik ebben a végtelenül legatyásodott eü. rendszerben, alulfizetetten, kizsigerelten is mindent elkövetnek a betegekért.
mindenkinek,aki azért dolgozik,hogy minden rendben menjen,a betegek gyógyuljanak,a boltok kinyissanak,a patikák működjenek,a vonatok,buszok,villamosok járjanak,a mentősöknek minél kevesebb legyen a dolga,a takaritóknak akik naponta gondoskodnak a tisztaságról,a kukásoknak akik elviszik a szemetet,a katonáknak,rendőröknek akik vigyáznak a rendre,ha kihagytam valakiket,bocsi,
MINDENKINEK ÓRIÁSI KÖSZÖNET,
Neked is köszönet ezért a fórumért :-)
Köszönöm mindenkinek, aki dolgozik bármilyen gyógyító/ellátó/szolgáltató ágazatban. Köszönöm a fiatal családtagoknak/ismerősöknek, akik szabadidejükben elmennek helyettem vásárolni, gyógyszert kiváltani. Köszönöm a patikának, hogy összes vényköteles és vény nélküli gyógyszeremet megkaptam :-)
Úgy érzem, hogy most a járvány idején a legnagyobb hősök azok, akik az emberek életéért, egészségükért, megélhetéséért, ellátásáért egészségüket is kockáztatva összefogva helytállnak.
A legkevesebb amit értük és munkájukért tehetünk, hogy megköszönjük itt az önfeláldozó, emberfeletti munkájukat!
Mert nagyon megérdemlik!!!!
KÖSZÖNJÜK MINDAZOKNAK AKIK EZT HŐSIESEN FELVÁLLALTÁK!!!!